54 % av de som bor i Trøndelag og Nord-Norge tror vi spiser mye mer kjøtt enn kostrådene anbefaler. – I snitt ligger inntaket akkurat på linje med kostrådene, sier ernæringsfaglig rådgiver... Les mer »
Fredag 8. oktober markeres verdens eggdag på ulike måter over hele verden. Mens 79 % av norske forbrukere opplever at egg er del av et sunt kosthold, er tallet for de som bor... Les mer »
Høsten er høysesong for lam og en rett som varmer ekstra godt i høstkulden er Norges nasjonalrett – fårikålen. Den siste torsdagen i september er fårikålens festdag. 41 prosent av befolkningen spiser fårikål... Les mer »
4 av 10 mener det er mye press og mas rundt det å lage gode matpakker, viser en ny undersøkelse gjennomført av Norstat på vegne av opplysningskontorene i landbruket. Til tross for... Les mer »
Biffkjøtt er fellesbetegnelsen for det møre kjøttet fra storfe, og som kan stekes som biff eller hel filet. Får å få et perfekt resultat er det viktig å være klar over mørhetsgraden... Les mer »
Biffkjøtt er fellesbetegnelsen for det møre kjøttet fra storfe, og som kan stekes som biff eller hel filet. Det kan være en fordel å vite forskjellen på de ulike delene, da de... Les mer »
Sommeren er høysesong for grilling – og mange flytter kjøkkenet ut. Med det riktige utstyret letter du både jobben, i tillegg kan utstyret hjelpe deg på veien til et bedre resultat og... Les mer »
Lekre fat som bugner av skinker, oster, frukt og annet snacks trekkes frem som en av de hotteste trendene i år. Det er bare fantasien som setter grenser, og uteseende er minst... Les mer »
Våren er kommet og det er på tide å dra frem grillen. Men før du fyrer den opp, er det viktig å gi grillen en skikkelig vask – både utvendig og innvendig.... Les mer »