LESERINNLEGG: Steingalt at NRK bruker lisenspenger på islamsk feiring

moske

Noe er steingalt når NRK bruker norske lisensmillioner på ID-feiring i alle kanaler, Norge er ikke Somalia.

Vidar Kleppe, politisk nestleder og stortingskandidat for Demokratene.

Jeg kan ikke lengre godta at den tvangsfinansierte statskanalen NRK, aktiv med nordmenn sine lisenspenger: Driver en massiv kampanje for islam – nå sist gjennom NRK sin storslåtte dekning av ID-feiringen i alle NRK kanaler og mediaflater.

Les også:  Listhaug: – Regjeringen er bakpå i sikkerhetspolitikken

Det er derfor ikke uten grunn til at NRK, på folkemunne stadig oftere blir omtalt som: ARK – eller Arbeiderpartiets Rikskringkasting, som også er den fremste statlige talekontroll der Demokratene: Nesten aldri får slippe til med våre gode løsninger for et trygger og bedre Norge.

NRK-lisensen og pressestøtten til gammel-media må derfor etter min mening fjernes disse som er den: Fjerde statsmakt driver politisk sensur, tilsløring av fakta og en «demonisering» av stemmer som setter Norge først.

Les også:  Legemiddelmangel rammer 1 500 pasienter daglig

Dette er bare en av mange grunner til at jeg ønsker å gjøre comebacke, som stortingsrepresentant til høsten. Norge trenger antiglobalistiske-politikere som alltid setter det norske folk og Norge først i alt som gjøres politisk. Nok er nok!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.