Fårikål er en skikkelig høstklassiker som varmer godt når høstkulden kommer snikende. Igjennom lange tradisjoner har fårikål vært Norges ubestridte nasjonalrett, og det med god grunn. Faktisk er det over 40 år... Les mer »
Vi står overfor et tap av naturmangfold uten sidestykke, som stiller nye krav til nytenkning hos byggeiere og -utviklere. I B7 Eufemia har KLP Eiendom villblomsteng på taket. – Naturmangfold er viktig... Les mer »
Driftsresultatet for andre tertial endte på 603 millioner kroner, noe som er 197 millioner kroner lavere enn samme periode i fjor. Dette skyldes volumnedgang i de store meierikategoriene og langt lavere iskremsalg i år sammenlignet... Les mer »
Med en utsøkt rett av seifilet stakk Christian André Pettersen (30) av med seieren i finalen under Årets Kokk tirsdag kveld. Nå er det han som skal representere Norge i EM i... Les mer »
Veien fra tanke til nettkonseptet Cateringo.no var kort for seriegründeren som blant annet har drevet smoothiebedrift myntet på bedriftsmarkedet i Oslo og Akershus. Selskapet drev han sammen med lunsj- og fruktkonsernet Helt Opplagt. 31-åringen... Les mer »
Bruken av antibiotika i norske husdyrhold fortsetter å synke, og det er få funn av resistente bakterier i mat og dyr i Norge. Dette viser resultatene for 2018 av Norsk overvåkingsprogram for... Les mer »
Med årene har Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris blitt en ettertraktet utmerkelse i det norske matfaglige miljøet. I år kjemper fem kandidater fra hele landet i finalerunden. Og du bestemmer hvem som vinner!... Les mer »
En ny undersøkelse gjennomført av Økologisk Norge viser at det er viktigere for øko-bevisste forbrukere at frukt og grønnsaker er økologiske enn at de er produsert i Norge. – Resultatet av det er økt... Les mer »
Fra mandag vil TINEs lettrømme være tilgjengelig i nytt og mer miljøvennlig pappbeger. Både KIWI og TINE har tro på at dette er fremtidens emballasje og inviterer det norske folk til å... Les mer »