Simon Johnsen (Ap) er ny fylkesvaraordfører i Nordland

nordland fylke

Simon Johnsen fra Arbeiderpartiet ble mandag valgt til ny fylkesvaraordfører i Nordland. 24-åringen fra Leknes i Lofoten er den yngste fylkesvaraordføreren i Nordland gjennom tidene, og brenner spesielt for utdanning og jobben med å hindre fraflytting, opplyser Nordland fylkeskommune.

– Når jeg nå skal ta over, er jeg ydmyk overfor jobben jeg har tatt på meg, og jeg gleder meg til å lære enda mer om politiske prosesser og å jobbe for det jeg tror på fra en posisjon der jeg kan påvirke enda mer, sier Johnsen.

Please follow and like us:
Pin Share
Les også:  Byggtorget Lofoten hedret

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.