Gåte klatrer på strømmetjenestene

hes

Etter finale i ESC har Gåte oppleve en overveldende støtte fra fans over hele Europa, og klatret til nye høyder på strømmelistene. I tillegg til dusinvis av store sjanger-lister har de slått seg inn på den prestisjetunge Global Viral Top 50 hos Spotify.

– Det er tydelig at bandet har nådd ut til et stort publikum via ESC og ikke bare bare har ESC-fans omfavnet Gåte, men mye viktigere har rock- og metallfansen trykket dem til sitt bryst. Dette er et stort marked i en rekke Europeiske land, og det er der vi håper bandet kan etablere seg på høyt internasjonalt nivå» forteller Erlend Gjerde i plateselskapet Indie Recordings.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Bandet offentliggjorde nylig en Europaturné med stopp i 15 store Europeiske byer, noe de ser frem til å gjennomføre.

– Dette er den største grunnen til at vi valgte å bli med i MGP og ESC, forteller bandet. Vi har alltid drømt om å spre nordisk folklore og mystikk utenfor Norges grenser til folk også utenfor Norges grenser, og nå får vi endelig den muligheten, avslutter bandet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.