Sandra fra Bodø kan bli neste Miss Norway

sandra

19 år gamle Sandra Afriyie Tito fra Bodø er en av litt over 30 personer som hittil er plukket ut til å konkurrere om å bli Miss Norway 2018.

Sandra som har aner fra Ghana studerte studiespesialisering ved Bodø videregående skole der hun var avgangselev høsten 2017.

Sandra jobber på butikken TGR på City Nord, er vikar på barnehage og jobber av og til som servitør på Scandic Havet. Hun har også drevet med cheerleading på fritiden. Bodøposten.no fikk et intervju med den spente deltakeren.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

– Jeg gleder meg veldig. Dette kommer til å bli ganske interessant og lærerikt. Men smågruer meg litt, det er masse ting jeg må få styr på. En av tingene er at jeg må finne sponsorer som er villig til å hjelpe meg, sier Sandra Afriyie Tito.

Heldigvis får hun mye støtte fra både familie og venner.

– Alle ble jo overrasket da jeg var en av de heldige som ble plukket ut til å konkurrere videre. Flere av vennene mine trodde ikke på meg før jeg begynte å lage Facebook profil der folk kan følge meg videre i Miss Norway 2018, sier Sandra.

Les også:  16,5 kilometer ny asfalt i Salten

Dato for finalen i Miss Norway 2018 er ennå ikke satt, men semifinalen er planlagt i slutten av januar.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.