Snart på TV3: Camp kulinaris – En salig røre av kjendiser, konflikter og kokkekunst

tv3

10 forventningsfulle og svært ulike kjendiser er nok en gang klare til å drive restaurant i Portør. Med veldig varierende kjøkkenkunnskaper skal de samarbeide og kjempe mot hverandre for å finne ut hvem som er den beste til å drive restaurant. 

«Camp kulinaris» har sesongpremiere 1. februar på Viaplay, Viafree og TV3.

I den nye sesongen blir vi bedre kjent med noen av de mest profilerte kjendisene i Norge. Sammen skal de drive en high end-restaurant sammen med en av de høyest meritterte kokkene i landet – olympisk mester, Kjartan Skjelde.

Les også:  Spar penger: Dette kan du gjøre med middagsrestene

– Denne gjengen slutter aldri å overraske meg på kjøkkenet. Kjendisene må igjennom et bredt spekter av råvarer og oppskrifter, og de møter mange store utfordringer på veien. Uten at jeg skal røpe for mye, kan jeg vel si det blir reaksjoner når både frosk og maur står på menyen, sier Kjartan Skjelde.

Årets deltakere er: Jonas Lihaug Fredriksen, Amalie Snøløs, Leif Einar «Lothepus» Lothe, Richard Liedholm, Maria Moen, Mia Gundersen, Terje Schrøder, Stine Buer, Fetisha Williams og Tom Nordli. I tillegg kommer flere store kjendiser inn som utfordrere i løpet av sesongen.

Les også:  22. februar er andelslandbrukets dag!

I røyk og damp skal de mestre både det sure, det søte og det salte i den intense kokkekampen. Programleder, mentor og mesterkokk Kjartan Skjelde setter høye krav til kjendisene og én etter én sendes de hjem til den beste står igjen som vinner. Vil deltagerne holde nervene under kontroll, takle det høye presset og skape magi på kjøkkenet? I tillegg må kjendisene også takle både å leve sammen og å samarbeide – og det fører av og til både til konflikter og noen saftige krangler.

Les også:  Coop vil gjøre det lettere for kunden å velge sunt brød

Den fjerde sesongen av Camp kulinaris består av hele 33 episoder. I siste episode er det bare to kjendiser igjen som kjemper om å bli den verdige vinneren av «Camp kulinaris 2021».

Bli med på Norges morsomste og mest spennende matprogram, som handler litt om relasjoner, litt om mestring og ikke minst om masse, masse mat.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.