Coronaviruset: Barer stenger

alkohol

Skandinavias største utelivskonsern REKOM, med mer enn 25 barer og over 600 ansatte i Norge, stenger alle sine barer fra den 12. mars og minimum 2 uker fremover. Dette gjøres for å minimere smittespredningen av Covid-19 (koronaviruset) i Norge.

– Vi står i en alvorlig situasjon som land, og vi vet at smitten spres der folk samles. Derfor stenger vi alle våre barer og nattklubber i et forsøk på å hjelpe myndighetene med å bekjempe smittespredningen, sier Frederik Mygind, Country Manager Norge, og fortsetter:

Les også:  Snusens skiftende landskap i Norge

– Vi har et sterkt ansvar både for våre ansatte og våre mange gjester som besøker våre barer og nattklubber hver helg – og ikke minst for vårt samfunn.

REKOM er Nordens største utelivskonsern, og har totalt over 4000 ansatte og 120 barer, restauranter og nattklubber – i Norge alene er det mer enn 600 ansatte og 25 barer.

– Stengingen blir igangsatt med øyeblikkelig virkning og tiden vil nå brukes på å sikre færrest mulige konsekvenser for våre mange dyktige medarbeidere. Vi støtter fullt opp med de retningslinjer vi mottar fra myndighetene her til lands.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.