Tesla åpner servicesenter i Bodø: Lyser ut stillinger

tesla

Mandag denne uken passerte man 50 000 registrerte Tesla-er på norske veier, ifølge offentlig registreringsstatistikk. Til tross for kraftig vekst i Norge det siste året, har servicetilbudet til Tesla aldri vært bedre enn det er i dag.

Snart åpner Tesla et nytt servicesenter i Bodø, og nå lyses de første stillingene knyttet til servicesenteret ut via Teslas nettsider.

Tesla leverer premiumbilene Model S og Model X, og fra 2019 også den enklere familiebilen Model 3. Model 3 ble den mestselgende bilen i Norge i 2019 i følge offentlige registreringstall, og blant annet ble kåret til årets bil og årets beste bilkjøp i Norge. Alle bilene kan leveres med firehjulsdrift, og har en helelektrisk rekkevidde på opptil 610 km etter WLTP-standarden.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

De siste årene har Tesla gjort betydelige investeringer for å igjen kunne gi kundene våre et godt servicetilbud over hele landet. Nå er kapasiteten så god at Tesla kan selge flere av servicelånebilene.

Tesla har per dags dato 18 lokasjoner i drift i Norge, og skal åpne flere nye servicesentere i tiden fremover. Om kort tid åpner Tesla et servicesenter i Molde, og et servicesenter i Sarpsborg vil åpne i løpet av sommeren, for å nevne noen.

Les også:  Slik blir ladesommeren

Serviceavdelingen til Tesla har vokst i takt med etterspørselen etter elektriske familiebiler, og det er ved inngangen av 2020 mer enn tre ganger så mange ansatte på service i Norge sammenlignet med starten av 2016.

Tesla gjennomfører stadig forbedringer med utgangspunkt i hva kundene ønsker seg. Nytt av fjoråret er selvbetjent booking av servicetimer direkte i Tesla-appen. Flere servicesentere tilbys kundene utvidede åpningstider og økt fleksibilitet i en travel hverdag, og satsningen på Mobile Service gjør at man i stadig flere tilfeller kommer dit kunden er. De fleste synes det er aller best å slippe et verkstedsbesøk når det kan unngås.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Tesla bygger Supercharging-nettverket for å gjøre det praktisk og enkelt å reise på elektriske langturer. Tesla har 61 Supercharger-stasjoner med til sammen 816 ladestolper i Norge. Allerede er det meste av landet godt dekket gjennom Supercharger-nettverket, og innen 2020 er omme vil Tesla også ha stasjoner på plass i Finnmark.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.