Sara Emilie Tandberg og Gisle Agledahl er nye i Bloggerne

tv2

Sara Emilie Tandberg og Gisle Agledahl er nye profiler i «Bloggerne» som har premiere 3. januar. Sammen med Martine Lunde, Alexandra Joner, Emma Ellingsen, Monica Nyhus og Eveline Karlsen utgjør de profilene vi skal følge i den 16. sesongen av den populære serien.

– Jeg gruer meg litt og gleder meg masse. Det har vært utrolig rart å ikke skulle ha kontroll på all videoklipping av innhold selv, som jeg vanligvis har stålkontroll på. Livet deles på en mye tettere måte med «Bloggerne» og jeg er spent på å se resultatet, sier Sara Emilie Tandberg.

Sara Emilie Tandberg er Norges største mammablogger og fikk prisen «Årets influencer livsstil» under årets Vixen. Sara Emilie er kjent for sine sterke meninger og jordnære holdninger.

– «Bloggerne» følger meg gjennom et samlivsbrudd, og starten på singellivet etter 10 år i et forhold. Man får se alt fra fordeling av ting i huset, til tårer bak en låst dør på vaskerommet. Det har vært en veldig sår og utfordrende tid å dele, men som jeg håper kan hjelpe andre i samme situasjon. Og så har vi filmet mye moro, reiser og veien videre i min nye hverdag, avslutter Sara Emilie.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Gisle Agledahl, som også er nykommer i «Bloggerne», er mest kjent for NRK-seriene «Jævla homo» og «Innafor». Privat er han samboer, jobber både foran og bak kamera, i tillegg til å være influenser og samfunnsdebattant på Instagram.

– I «Bloggerne» får man følge meg da jeg flytta fra Oslo og alle jeg er glad i, og reiste langt ut til ingensteds for å følge drømmen om et småbruk og ro i sjela. Her tok jeg over en gård, fikk meg et par griser og arrangerte Pride på bygda. Det har vært et eventyr, men det har ikke bare vært enkelt, forteller Gisle Agledahl.

Gisle er glad for å ha hatt med «Bloggerne» på reisen.

– For meg har det vært mye å lære dette året, på godt og vondt, og jeg håper seerne også kan få noe ut av det. De kommer til å få se en fisk på land som gjør så godt han kan og som møter masse fine folk på veien, avslutter Gisle.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

I den 16. sesongen av «Bloggerne» er Martine Lunde tilbake. Nå har Martine endelig flyttet inn i sin nye leilighet på Årvoll, og livet som blogger er stadig like hektisk og morsomt. Livet under pandemien har vært utfordrende, men vi får ta del i en spennende tid hvor alt åpnes opp igjen, hun lanserer bok og er utfordrer i «Norges nye megahit».

Alexandra Joner har som vanlig mange jern i ilden og en haug med sprelske påfunn. Denne høsten har hun satt seg selv på skolebenken for å fylle på kunnskapsbanken. Vi følger henne når hun skal holde sin første konsert på lenge og nervene er i helspenn. Hun blir nominert til en Vixen-pris og går «all inn» på den røde løperen under prisutdelingen. Det blir mye latter og moro når vi tar del i hennes fargerike hverdag.

Eveline Karlsen er med i sin tredje sesong av «Bloggerne», og har hatt sitt mest hektiske år noensinne. Hun ble nominert til tre priser på Vixen, og stakk av med prisen for «Årets Business». Tiden under pandemien har vært spesielt utfordrende som singel – men nå er hun endelig klar for å date litt igjen.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Forrige sesong av «Bloggerne» fikk vi følge Emma Ellingsen til sykehuset når hun skulle ta sin kjønnskorrigerende operasjon. Når vi møter henne igjen denne sesongen er operasjonen overstått og hun er klar for å ta fatt på hverdagen igjen og er klar for fest og moro med venninnene. Emma har ambisiøse planer for sminkemerket sitt og har også spennende planer om et nytt tv-program.

Sist vi så Monica og Chris Nyhus flyttet de til Oslo for å teste ut livet i hovedstaden. Nå får vi følge dem når de selger huset på Sørlandet og forlenger oppholdet i storbyen på ubestemt tid. Influenser-paret startet sin karriere med å dele sine mange reiser til utlandet, og ettersom lockdown er over får vi ta del i flere fantastiske turer hvor de kombinerer jobb og familieliv på imponerende vis. En tur til Paris byr på en romantisk overraskelse og på Vixen blir det drama på den røde løperen.

«Bloggerne» – sesong 16, får premiere 3. januar på TV 2 Play og TV 2 Livsstil.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.