LESERINNLEGG: Kjære Tromsø barnevern!

ida isaksen

Hvordan kan en saksbehandler sitte å fortelle ett barn på 8 år at hun må vente til fylkesnemnda / dommer har bestemt hvor hun skal bo? Hvordan kan hun gjøre henne usikker på om hun heller ikke får være hos sin tante?

Er du klar over at nå er det ei lita jenta som lurer på hvem som vil ha henne. Hvordan klarer dere bruke 15 mnd. på å la henne vente! Eier dere ikke empati for ei jenta som klart sier hun vil hjem?

Les også:  Norge har inngått fiskeriavtale med EU for 2023

Hvordan kan man som saksbehandler si til henne når hun spør hvorfor dere ikke kan hjelpe oss hvis vi trenger det? Joda, dere har prøvd men mamma vil ikke ha hjelp. Her kan jeg som mamma dokumentere at ingen hjelpetiltak er forsøkt som loven pålegger dere.

Hvordan kan man som saksbehandler si at mamman hennes ikke samarbeider? Jeg kunne fortalt dere mye om samarbeid som hadde vært til «barnets beste».

Les også:  LESERINNLEGG: Stans nedbyggingen av døgnplasser i psykiatrien

Hvordan kan man si at mammaen din har ikke lov å komme på en offentlig danseforestilling? Jeg kan da gå hvor jeg ønsker i det offentlige rom.

Tenk å si at om hun uoppfordret drar hjem til mamman sin så har ikke jeg lov å åpne døra. Vet du kjære saksbehandler, jeg håper ingen noen gang vil si noe slikt til dine barn.

Les også:  Ny forskning: Fiskeavskjær kan bedre mental helse

Dere ødelegger mitt barn. Ingenting er til «barnets beste». Dette er en kamp dere fører mot meg som mor og vår familie. Dere burde skjemmes!

Min datter skal hjem!

Ida Åsesdatter Isaksen

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.