Planlegger hotell på 14 etasjer i Svolvær

svolvær

Svolvær kan få 2 nye hotell med investor Christian Ringnes på eiersiden. Investoren planlegger å satse tungt i Lofoten og ønsker helst å bygge hotell i 14 etasjers høyde i Svolvær. Et prosjekt er kjøpt av Adolfsen-brødrene, ifølge Vesterålnytt.

Ringnes og Eiendomsspar AS har allerede et annet prosjekt i startgropa i Svolvær, etter at prosjektet på 14 etasjer ble kjøpt opp fra Adolfsen-brødrene. Dette hotellet skal ligge sentralt i Svolvær.

Les også:  Ekstra anløp av Skrova

– Jeg tror at Svolvær har rom for flere hotell. Det er knutepunktet i Lofoten, uten å fornærme Leknes eller noen av de andre fine stedene. Det er på en måte tyngdepunktet og har også historisk vært det. Jeg er overbevist om at turiststrømmen som blir enorm i framtida, det blir mer et spørsmål om å styre den, kommer til å gi rom for veldig mange hotell, sier Christian Ringnes til Lofotposten.

Les også:  Skoletilbud i Nordland på høring

Investoren håper å få tillatelse i løpet av neste år, og beste fall kan byggingen ta til i midten av 2019, og stå ferdig i 2020 eller 2021, ifølge Vesterålnytt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.