overnatting motell

Ingen koronasmittet – Thon Hotell Lofoten i Svolvær må stenge likevel

Hotellsjefen ved Thon Hotel i Lofoten mener den siste koronainnstrammingen rammer urettferdig. – Hotellbransjen i Lofoten settes 30 år tilbake i tid, sier Erik Taraldsen til NRK. Det ikke registrert en eneste... Les mer »
politi

Slagsmål i Svolvær nyttårsaften

Det har vært et slagsmål på en privat adresse i Svolvær nyttårsaften, rapporterer politiet fredag i 5-tiden. Ingen personer skal ha blitt skadd. Politiet har vært på stedet og skilt partene og... Les mer »
politi

Mann i 50-årene utsatt for vold i Svolvær

Politiet rapporterer om en voldshendelse i Svolvær sentrum natt til lørdag i 4-tiden. En mann i 50-årene ble kjørt av politiet til legevakta med lettere personskader. Det er uklart hva som har... Les mer »
Norges idrettsforbund

Abid Raja i Svolvær: Kompensasjonsordningen for idrett og frivillighet fortsetter ut året

Det kom frem under dagens pressekonferanse i Svolvær, hvor statsråd Abid Raja redegjorde for kompensasjonsordningen for idrett og frivillighet. Ordningen vil i stor grad videreføres ut året etter de samme kriteriene som... Les mer »
ferge

Nordland fylkeskommune: Nord-Solvær tilbake i ruteplanen

I det nye anbudet som starter opp 1. september 2020 var anløp av Nord-Solvær tatt ut av ruteplanen. Nå er den derimot tatt inn igjen for å imøtekomme innbyggerne, opplyser Nordland fylkeskommune.... Les mer »
tesla

Tesla åpner butikk og servicesenter i Bodø

Tesla har akkurat åpnet sitt nye servicesenter og utsalgssted i Bodø i Olav V gate 104, opplyser selskapet i en fersk pressemelding. – Det er mange nordmenn som reiser nordover denne sommeren. Vi... Les mer »
grønnsaker

Svolvær i Lofoten nektes å ha søndagsåpne butikker

Dagligvarebutikkene på typiske turiststeder har lov til å ha søndagsåpent. Utrolig nok er Svolvær i Lofoten ikke definert et typisk turiststed men Henningsvær like ved er det. – Ja, vi er vel et typisk turiststed, vi... Les mer »
linde gas

Ny Linde-forhandler i Svolvær åpnet

Tirsdag 2. juni åpnet Thors Varetransport AS dørene som ny gassforhandler for Linde i Svolvær. – Hos vår nye gassforhandler vil du finne et godt utvalg av industri-, næringsmiddel- og medisinske gasser. De vil ha... Les mer »
widerøe

Widerøe starter opp flygninger fra Stokmarknes lufthavn 8. mai

Samferdselsdepartementet har valgt å utvide kjøpsordningen til å inkludere et redusert tilbud på Stokmarknes lufthavn, Skagen. Dette er i utgangspunktet en kommersiell rute som på grunn av fall i etterspørselen foreløpig ikke... Les mer »
politibil

To tatt for slossing i Svolvær

Politiet rykket ut til en privatadresse i Svolvær etter melding om slossing natt til lørdag. Det skal ha vært to personer involvert. Ingen av de involverte var alvorlig skadd. Partene ble avhørt... Les mer »