Nytt underholdningsprogram på NRK: De neste

nrk

«De neste» er et nytt underholdningsprogram der seks unge musikalske talenter får møte seks godt etablerte og folkekjære artister. I hvert program får de unge talentene utdelt hver sin låt fra artistene, med frie tøyler til å lage sin egen versjon. Artistene får ikke høre resultatet før de sitter i studio, og aner ikke hva som venter dem.

– I «De neste» kan folk vente seg friske og overraskende versjoner av gamle favorittlåter og jeg tror alle vil forelske seg i minst en av våre talenter. De går løs på oppgaven med en god blanding av respektløshet og ærefrykt, og jeg gleder meg til at de skal få vise frem resultatet på beste sendetid på NRK, sier prosjektredaktør, Mirja Minjares.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

I programmet blir seere gjort bedre kjent med de nye stjernene på den norske musikk-himmelen. De får også en bred forståelse for hvordan låtene vi elsker ble til, og hva de betyr for artisten som står bak.

Det er Ida Maria Sivertsen som skal lose oss gjennom programmet. Sivertsen ble overrasket da hun ble spurt om å være programleder – noe hun aldri har vært før – men takket likevel ja med stor entusiasme. For hvor vanskelig kan det være?

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

–  Jeg takket «ja» med like deler frykt og entusiasme. Hele opplevelsen har vist seg å være enda mer lærerik og utviklende enn jeg kunne tro. Hele opplevelsen har vist seg å være enda mer lærerik og utviklende enn jeg kunne tro. Vi får et helt unikt perspektiv på låtskrivning i serien, da noen av Norges beste låtskrivere snakker om egne låter. Både teknisk, emosjonelt, musikalsk, tekstmessig – på alle måter, sier Ida Maria Sivertsen.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

I programmet har vi mange flinke, folkekjære musikere med på laget. Dette er «de etablerte» artistene som er med: OnklP, Sondre Lerche, Lene Marlin, Cato Sundberg (Donkeyboy), Magnus Grønneberg (CC Cowboys) og Ingebjørg Bratland.

«De neste» har premiere 5. mars i strømmetjenesten NRK TV, og 7. mars på NRK1. Programleder er Ida Maria Sivertsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.