MUSIKK: Hanne Mjøen ute med låta «Too Tired (Don’t Feel a Thing)»

hes

Hanne Mjøen har blitt kjent for sin særegne stemme og ærlige tekster, pakket inn i et drømmende, elektro-poplandskap med flytende synther og pulserende rytmer. På sin nye låt viser hun en mørkere side, og treffer blink på hjerterota slik få artister makter å gjøre.

– Du vet når du er utslitt etter en krangel, angrer på det du har sagt og begynner å lure på om man virkelig kan fungere som mer enn bare venner? Når du lukker deg helt fordi du føler for mye og blir helt nummen fordi du er så sliten, og for knust til å slippe noen inn. Når det å se en annen person gråte ikke gjør deg trist lenger, fordi du har kommet til et punkt der ingenting treffer deg mer? Det er det denne låta handler om, forteller hun.

Les også:  Bjella slipper albumet "Nysetmåne"

– Musikalsk og visuelt har jeg følt behovet for å bli mørkere. Jeg føler meg mer som meg selv når jeg tør å være helt ærlig, rå og tøff, for det er slik jeg er som person, forteller Mjøen videre.

Da Hanne Mjøen slapp låta «Hell With You» i vår, ble den umiddelbart listet på både NRK P1 og NRK P3 her hjemme, samt at den fikk masse oppmerksomhet både i- og utenfor Norge. Låten var, som «Too Tired», hentet fra den kommende EP’en «Emotional Fever», som markerer starten på et nytt musikalsk kapittel for unge Mjøen. Selv omtaler hun EP’en som en berg-og-dalbane av følelser. Tematikken som går igjen i låtene er det brutale møtet med voksenlivet uten å helt vite hva man føler og hvem man er enda.

Les også:  Tomorrow's Outlook slipper albumet "Black Waves"

– Man vokser opp med å høre at “det forstår du når du blir voksen”, så er man plutselig blitt voksen og skjønner ingenting, avslutter hun.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.