Like før Bodøfestivalen 2018 går av stabelen

konsert

Bodøfestivalen 2018 går av stabelen 16.-18. juli. På dagtid legges det opp til aktiviteter i naturen, løpeklubb sammen med Kråkesølv, skatekonkurranse, yogaklasser og mye mer. Man kan også dra på festivalens eget loppemarked på torget.

Disse artistene skal opptre: Daniela Reye, Emilie Thømt, Marit Larsen, Darling West, Sara Hobbelstad, Hajk, Jimmi Somewhere, Torbo og Regnvær. I tillegg er det forskjellige DJer.

Det musikalske programmet på kveldstid skjer i og rundt Dama Di, midt i Bodø sentrum, og består av en hovedscene i bakgården, en klubbscene inne, samt en intimscene på «Kontoret».

Les også:  Krever helsehjelp til barnevernsofre

– Bodøfestivalen handler om å fylle dagen med innhold og kanskje være litt turist i egen by. Se verden fra toppen av Finnkonnakken, springe rundt Vågøyvannet med favorittplata på øret, spille bordtennis i bakgården på Dama di og se en konsert med et band du aldri har hørt om før, skriver arrangørene på Facebook.

Det arrangeres også Street Skate konkurranse ved Stormen bibliotek onsdag 18. juli kl 18.00 – 20.00.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.