Blir forhandler av Jeep i Bodø

nordvik

M Nordvik AS er forhandler av Citroën, DS Automobiles, Kia, Mercedes-Benz, Opel og Peugeot i Bodø. Nå utvider de porteføljen og det ikoniske bilmerket Jeep flytter inn i Verkstedveien 1. 

– Vi er stolte av å kunngjøre at et nytt bilmerke flytter inn i lokalene våre i Bodø Storsenter. Jeep er kjent for sine robuste og allsidige biler som er egnet for både terreng og hverdagsbruk, og vi gleder oss til å tilby bilmerket for kunder i Bodø og omegn, sier merkevaresjef Kristoffer Høyen fra M Nordvik AS. Jeep var representert av Nordvik og O.P. Fure på 1990- og 2000-tallet, og nå er legenden endelig tilbake. 

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Bilmerkets mest ikoniske modell, Jeep Wrangler er allerede ankommet butikken og vil være tilgjengelig for prøvekjøring i løpet av uken. Etter hvert vil sortimentet utvides, blant annet med den nye elbilen, Jeep Avenger. SUV´en ble kåret til «Årets bil» i 2023. Kristoffer har tro på at dette blir en aktuell bil også i Bodø:

– Forhåndssalget har allerede åpnet, og interessen ellers i landet har vært stor, sier han og legger til at M Nordvik blir autorisert verksted, og forventer å være klare for service og vedlikehold i løpet av våren.

Les også:  Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

Jeeps historie strekker seg tilbake til 1940-tallet, da det amerikanske militæret trengte et kjøretøy som kunne håndtere tøffe forhold under 2. verdenskrig. Etter krigen ble Jeep et populært bilmerke blant sivile, spesielt i landlige områder ettersom bilen kunne håndtere alle typer terreng. I dag er Jeep ett av verdens mest kjente bilmerker, og tilbyr et bredt spekter av kjøretøy som passer alle typer terreng og livsstiler.

Les også:  Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

Bilmerket fortsetter å være en favoritt blant eventyrlystne sjåfører og er kjent for å kombinere funksjonalitet og stil på en unik måte.

– Vi er veldig glade for at bilmerket nå er tilbake i porteføljen, og gleder oss til å skape gode opplevelser, avslutter Kristoffer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.