Valnesfjord venter i spenning

valnesfjord carf

Valnesfjord Helsesportssenter (VHSS) har siden 2010 vært akkreditert etter den internasjonal kvalitetsstandarden CARF. I forrige uke hadde VHSS besøk av tre CARF-surveyors (bildet over) for å vurdere resertifisering.

De gjennomgikk Valnesfjord Helsesportssenters rutiner, snakket med pasienter, pårørende og ansatte, gransket dokumentasjon og sjekket alt dette opp mot kravene som er gitt i CARF-standarden.

Hensikten med CARF er å fremme kvalitet, verdi og optimale resultat av rehabiliterings-tjenester gjennom en konsultativ akkredite-ringsprosess som fokuserer på å heve kvaliteten på re-habiliteringstjenestene slik at tjenestene på best mulig måte kan nå rett pasient/bruker.

Les også:  Shell Sandnessjøen ble årets butikk!

– Vi har hatt tre lærerrike dager sammen med CARF-surveyorsene, fokus har vært på kvalitetsforbedringer i alle deler av organisasjonen. Det skulle bare mangle at vi ikke kan bli bedre på ting, men godt er det også å få mange gode tilbakemeldinger, sier direktør Elke-Maria Bunk i VHSS.

Nå må Valnesfjord Helsesportssenter vente i 8 uker før man vet om VHSS holder mål for en ny 3 års-periode.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.