Jul for alle stiler hos Rusta i Bodø

rusta

Julen hos Rusta etterlater ingen urørt – blant årets nyheter finner du juletregran, dekorasjoner, tekstiler, håndverk og belysning for alle stiler. Fra tradisjonelt rødt og grønt til skandinavisk naturnære eller lekent og fargesterkt. Og sist, men ikke minst, tilbyr Rusta trenden for sesongen – romantisk og pudderrosa!

Et magisk Disney-juletre står høyt på mange ønskelister, og i år finnes flere fine nyheter som gjør drømmen til virkelighet. Juletreet med innebygd LED-belysning gir perfekt gnistrende lyspunkter og gjør at du slipper sammenfiltrede lysslynger. Avslutt med et juletreteppe og mengder med dekorasjon for alle stiler. Rustas julesortiment inneholder fire ulike tema som også passer utmerket godt sammen for å skape din personlige julestemning. 

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Nytt for i år er rosetter i fløyel og vakre dekorasjonsblomster til å feste i juletreet. Julekuler i fløyel og en pudderrosa adventsstjerne i toppen gjør treet komplett, og den rosa nissen Knut eller lamadyret Ester gir en uventet detalj. For den som nøyer seg med et minitre finnes det flere farger å velge mellom og nytt tilbehør som minikuler i fløyel.

Rustas tradisjonelle jul går i vinrødt, skogsgrønt og midnattsblå med innslag av messing og gull. Her finner du vakre julekuler i fløyel i flere nye farger og mengder av tekstiler som gardiner, juletreteppe og putetrekk. Det unike julemønsteret Ingatorp med amaryllis skiller seg ut og gir det lille ekstra. Fjorårets favoritt, gardinen Angelstad, er tilbake, og i år finnes tekstilet både som juletreteppe og metervare.

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø

Den skandinaviske stilen får liv ved hjelp av julekuler i hvitt og sølv, detaljer i metall og en rustikk juletrekurv – en oppdatert versjon av den tradisjonelle juletrefoten. Nytt for sesongen er juleprodukter under Rustas egne varemerke Elsaform. Her finner du håndlagde stjerner i resirkulert bomull og en moderne lysestake i betong. Blant nyhetene innen lysestaker er flere tidløse og skandinaviske modeller fra samarbeidet med designeren Håkan Svennesson.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Fargesprakende glitterkuler, nisser, snølandskap og paljetter – Rustas trumfkort er den lekne julen, hvor det finnes en overflod av nyheter. Kjør fullt ut med gardiner, puter og løpere i paljetter og gi alle i familien en morsom julegenser med LED-belysning. Sortimentet har også blitt fylt med lysende akryldyr i form av enhjørninger, nisser og flere ulike batteridrevne snøkuler med lyseffekt. Lekne detaljer som togbane rundt juletreet, en spennende nissedør eller et lysende julelandskap får garantert barnas øyne til å gnistre!

Rustas julenyheter er tilgjengelig i Bodø fra uke 38.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.