Licence to deliver: DHL i tjeneste for den 25. James Bond-filmen

dhl

Helt siden «Casino Royale» i 2006 har DHLs logistikkeksperter stått for transport- og logistikkløsninger relatert til produksjonen av 007-filmene. For «No Time To Die», som har kinopremiere 2. april 2020, fraktet DHL alt utstyr rundt kloden via fly-, sjø- og veifrakt med presis timing for å overholde filmplanen.

Adm. direktør i Deutsche Post DHL Group, Frank Appel sier: «Tid og presisjon er avgjørende for slike storslagne produksjoner. Takket være vårt internasjonale nettverk og de velfungerende prosessene som utføres av våre respektive team, er DHL posisjonert til å oppfylle disse kravene. Vi er stolte over for femte gang å ha støttet den berømte agenten på hans oppdrag for å redde verden.»

Les også:  Nord-Norgebanen - Et fylkesting med hua i handa

Som den offisielle logistikkpartneren sørget DHL for at filmsettene alltid hadde riktig utstyr tilgjengelig til rett tid og sted. Filmutstyret ble flyttet mellom steder i Norge, Jamaica, Italia og over hele Storbritannia.

– Vi er en «one-stop-shop» for alt et filmprosjekt trenger, enten det er på vei, fly eller sjø. Vi er alltid fokusert på å holde produksjonen i gang. For hastesendinger bruker vi vårt ekspressnettverk. For å holde tritt med de strenge og stadig skiftende internasjonale forskriftene for frakt, må vi holde oss i front og virkelig bruke vår logistikkekspertise. Dette har vært en fin mulighet til atter en gang å vise hva vi kan levere, sier John Meller, prosjektleder hos DHL.

Les også:  Prioriterer Tosenveien mellom Brønnøysund og Grane

Nok en gang demonstrerer Deutsche Post DHL Group: Excellence. Simply delivered.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.