NENT Group sikrer eksklusive rettigheter til World Padel Tour

nent

Nordic Entertainment Group (NENT Group) har sikret eksklusive nordiske rettigheter til å vise World Padel Tour fra 2020 til 2023.

Racketsporten padel er verdens raskest voksende idrett målt i deltakelse, og NENT Group vil vise alle WPT-stevner direkte på strømmetjenesten Viaplay.

World Padel Tour er den gjeveste padelturneringen i verden og byr på de beste mannlige og kvinnelige utøverne sporten har å tilby. Årets sesong starter 29. februar med «Marbella Masters». 

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

– Padel er en intens og adrenalinfylt idrett som har millioner av utøvere over hele verden. Nå har vi en unik mulighet til å bli med på veksten og være med på å bygge sporten i de nordiske landene over de neste fire sesongene, forteller sportssjef i NENT Group Norge, Cecilia Gave.

Padel har mer enn tolv millioner aktive utøvere i 78 land, ifølge International Padel Federation. WPT går inn i en stadig større sportsportefølje for Nordic Entertainment Group. Mediekonsernet viser mer enn 50 000 timer direktesendt sport i året på Viaplay og TV-kanalene, inkludert UEFA Champions League, NHL, Bundesliga, UFC, håndball og en rekke andre idretter. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.