pressenytt

Flere nordlendinger henter pakke på stasjon

I løpet av sju måneder har nordlendinger hentet nesten 5000 pakker på Circle K-stasjonene i fylket. Aller mest populært er tilbudet i Stokmarknes.  – Til tider har vi opptil 100 pakker i... Les mer »
dhl

Fortune Magazine: DHL Express fortsatt verdens beste arbeidsplass i 2022

For andre år på rad har DHL Express, verdens ledende internasjonale leverandør av ekspresstjenester, blitt kåret til verdens beste arbeidsplass på den årlige listen publisert av Great Place to Work i samarbeid... Les mer »
dhl

DHL Express leverer første forsendelser fra Israel til De forente arabiske emirater

DHL Express, verdenslederen innen logistikk og ekspresslevering, har bidratt til å etablere handel mellom Israel og De forente arabiske emirater som den første logistikkleverandøren i regionen til å gjennomføre en forsendelse mellom... Les mer »
dhl

DHL auksjonerer ut spesialdesignede sneakers signert av Bryan Adams

Det eksklusive samleobjektet for skoelskere er designet av sneakerikonet Hikmet Sugoer, og vil gå til høystbydende til støtte for en god sak. Fredag 19. juni 2020 går startskuddet for auksjonen av DHL... Les mer »
dhl

Licence to deliver: DHL i tjeneste for den 25. James Bond-filmen

Helt siden «Casino Royale» i 2006 har DHLs logistikkeksperter stått for transport- og logistikkløsninger relatert til produksjonen av 007-filmene. For «No Time To Die», som har kinopremiere 2. april 2020, fraktet DHL... Les mer »
dhl express

DHL Express ny offisiell lagsponsor for herrelandslaget i langrenn

Verdens mest internasjonale selskap DHL Express blir ny lagsponsor for Menn Elite Allround. – DHL Express er enormt stolte over å ha inngått avtale som offisiell lagsponsor for gutta på det norske... Les mer »
dhl

Helt nytt Boeing 777 Freighter-fly utvider DHLs interkontinentale flyflåte

Det første av de nye Boeing 777 Freighters bestilt av DHL har påbegynt sin tjeneste. På lørdag 25. mai tok flyet av fra Cincinnati / Nord-Kentucky internasjonale flyplass (CVG). Ikledd DHLs gule... Les mer »
dhl

DHL Express bygger ny toppmoderne hub på Københavns flyplass

DHL Express gjør sin hittil største investering i Danmark og Norden med et nytt knutepunkt på Københavns flyplass. Hub’en vil forbedre hastighet og kvalitet betydelig for DHL Express service i regionen. Med nye «state-of-the-art» automatiserte... Les mer »