Rosenborg i Champions League-playoff på Viasat 4

viasat

Onsdag 21. august spiller Rosenborg om sin første Champions League-plass siden 2007. Bortekampen mot Dinamo Zagreb sendes på Viasat 4.

Etter en vanskelig vårsesong for Rosenborg, har formen for alvor snudd. Nå har Trondheimslaget spilt seg til playoff-runden i Champions League. Det etter at de slo slovenske Maribor 6-2 over to kamper. Nå venter sterke Dinamo Zagreb fra Kroatia.

Det første av to oppgjør spilles på Stadion Maksimir i Zagreb onsdag 21. august, og kampen sendes på Viasat 4 fra klokken 20.00.

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

– Det er gledelig at et norsk lag har tatt seg helt til playoff-runden i Champions League, og vi ser fram til at vi på nytt skal vise en stor Rosenborg-kamp, sier sportssjef i NENT Group, Anne Tufte.

Daniel Høglund vil lede sendingen fra studio i Zagreb. Han har med seg Jan Åge Fjørtoft og Mohammed Abdellaoue som gjester. Kampen kommenteres av Roar Stokke og Lars Tjærnås.

Les også:  Ajax hadde flaks: Glimt ute av Conference League

Om Rosenborg slår Dinamo Zagreb venter gruppespillet i Champions League, som du også kan følge på NENT Group sine flater.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.