SAS øker antallet flyvninger til USA

sas eurobonus fly

Som en direkte følge av at USA nå åpner opp for at flere får innreise, stiger etterspørselen etter reiser kraftig. SAS oppdaterer nå trafikkprogrammet og øker antallet flyvninger til og fra USA.

Antall bestillinger av flyreiser med SAS til USA i jule- og nyttårsperioden har økt kraftig. SAS tilbyr opptil 100 flyvninger per uke over jul og nyttår mellom Skandinavia og USA.

– Det er utrolig gledelig at vi nå kan øke antallet flyvninger og tilby de reisende muligheten til endelig å reise til den andre siden av Atlanteren for å oppleve USA og treffe slekt og venner, sier Karl Sandlund, kommersiell direktør i SAS. 

Les også:  Vinterferien kan starte med underkjølt regn: - Slik kommer du deg trygt frem

Fra 8. november gjenopptok SAS ruten til Miami fra Stockholm, mens den starter 10. november fra København og fra Oslo 11. november. Det innebærer at SAS vil ha daglige flyvninger i vinter fra Skandinavia til Miami.

SAS øker også antallet avganger til New York og flyr fra og med november totalt to ganger daglig fra København, Oslo og Stockholm.

SAS flyr daglig til Chicago fra København og starter opp flyvninger fra Stockholm til Chicago fra midten av desember.

Les også:  VIDEO: Gjennomslag i løsmassetunnelen på Helgeland

Fra København øker SAS antallet avganger til Los Angeles, San Francisco og Washington DC i perioden rundt jul og nyttår.

SAS flyr til USA med nye moderne fly fra Airbus med drivstoffeffektive motorer. De nye flyene har 15–30 prosent lavere drivstofforbruk sammenlignet med flyene de erstatter. De nye, topp moderne flyene tilbyr SAS’ kunder en mer behagelig, hyggelig og bærekraftig måte å reise på.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.