Fortune Magazine: DHL Express fortsatt verdens beste arbeidsplass i 2022

dhl

For andre år på rad har DHL Express, verdens ledende internasjonale leverandør av ekspresstjenester, blitt kåret til verdens beste arbeidsplass på den årlige listen publisert av Great Place to Work i samarbeid med Fortune Magazine.

– Anerkjennelsen fra Great Place to Work bekrefter vår innsats og dedikasjon til å skape en inkluderende, positiv og rettferdig arbeidsplass. For et selskap med 120 000 kollegaer opererende i forskjellige omgivelser i 220 land, er dette en bemerkelsesverdig prestasjon, sier John Pearson, adm. direktør i DHL Express.

Les også:  LESERINNLEGG: Tør regjeringspartiene støtte egne valgløfter?

– Siden begynnelsen av pandemien og ulike geopolitiske utfordringer, har hver eneste medarbeider involvert i forsyningskjeden spilt en kritisk rolle i å hjelpe verden med å navigere i de nye logistiske utfordringene. Vi er et selskap som setter mennesker først, og motiverte medarbeidere er fortsatt nøkkelen til suksessen for vår globale virksomhet.Selv om vivirkelig er henrykte over prestasjonen, vil vi fortsette å streve for forbedring og ytterligere investere i det best mulige arbeidsmiljøet for våre team, sier Pearson.

Les også:  Historisk lønnsoppgjør i frontfaget

Fokuset i DHL Express er å verdsette de ansattes arbeid, og selskapet investerer årlig i en rekke medarbeiderinitiativer. «DHL’s Got Heart» muliggjør og oppmuntrer de ansatte til å støtte veldedige formål de brenner for. «DHL4All» er sentrert om å skape en tilhørighetskultur for ansatte uavhengig av nasjonalitet, etnisitet, evne, kjønn eller seksuell legning, og er en sterk driver for rettferdig og inkluderende praksis. Programmet «Certified International Specialist» (CIS) inkluderer inspirerende opplæring med engasjerende innhold hvor alle ansatte får kunnskapen de trenger for å levere ekstraordinær kundeservice hver dag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.