DHL Express leverer første forsendelser fra Israel til De forente arabiske emirater

dhl

DHL Express, verdenslederen innen logistikk og ekspresslevering, har bidratt til å etablere handel mellom Israel og De forente arabiske emirater som den første logistikkleverandøren i regionen til å gjennomføre en forsendelse mellom de to landene.

Handelen mellom Israel og De forente arabiske emirater ble opprettet 15. september etter nylige forhandlinger om en fredsavtale. Dette styrker DHLs nettverk ytterligere ved å koble sammen store knutepunkter i metropoler som Tel Aviv og Dubai.

– Vi i DHL tror på globalisering, og at åpne grenser er nøkkelen til å øke økonomisk produktivitet over hele verden. I kraft av fredsavtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater, gjorde vårt globale DHL-nettverk det mulig å raskt etablere nye logistikkruter mellom de to landene. Vi er overbevist om at begge stater vil ha nytte av den økende varestrømmen. Dessuten vil den styrke velstanden i hele Midtøsten-regionen ettersom handelen vil utvides ytterligere, sier John Pearson, Global CEO i DHL Express.

Les også:  Pixel 8a: Ny AI-telefon fra Google

DHL ble det første logistikkselskapet som gjennomførte en forsendelse fra Israel til De forente arabiske emirater, og det med en veldig spesiell levering. Etter å ha mottatt den offisielle godkjenningen for å starte handel, sendte Yair Biton, CEO DHL Express Israel, en spesialdesignet mynt som feiret fredsavtalen, til sine kollegaer i De forente arabiske emirater. Mynten ble stemplet av Israel Coins and Medals Corporation.

Les også:  Bevilger 118 millioner til Tolletaten: – Bra regjeringen er lydhøre

– Utover det omfattende potensialet mellom næringslivet på begge sider, er De forente arabiske emiraters forbindelser og handelskontakter med forskjellige land veldig intensive, og gir israelske virksomheter en inngangsport til den arabiske verden. Vårt internasjonale nettverk muliggjør ny virksomhet på tvers av landegrenser for våre kunder, helt i tråd med vårt misjon om «connecting people, improving lives», kommenterer Yair Biton.

– DHL har alltid vært forpliktet til å støtte initiativene til De forente arabiske emirater. Vår beslutning om å starte tjenesteruter med fly mellom De forente arabiske emirater og Israel, vil fremme handel mellom de to landene ytterligere, samt stimulere til gjensidig forhold. Vi jobber sammen om å øke investeringer, samarbeid og kunnskapsdeling på tvers av disse viktige næringssektorene, sier Geoff Walsh, Country Manager i DHL Express UAE.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.