Telia Norge leverer et solid årsresultat 2019

telia

Telia Company presenterer i dag resultater for fjerde kvartal 2019, inkludert tall for Telia Norge. Kommentarer til Telia Norges resultat fra adm. dir. Stein-Erik Vellan.

– 2019 var et begivenhetsrikt og bra år for Telia Norge hvor vi har kommet langt på reisen med å bygge et nytt selskap etter sammenslåingen med Get TDC. Vi har nådd mange nye milepæler, og tatt flere steg i riktig retning for å gjøre våre kunders reise med oss enda bedre, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge.

– Den viktigste strategiske beslutningen vi tok handler om vårt løfte til våre kunder og samfunnet om å bygge ut et nasjonalt 5G-nett innen utgangen av 2023. Vi er godt i gang i Lillestrøm og ser frem til å åpne 5G-nettet kommersielt senere i år. 

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

Andre høydepunkter i 2019 er lanseringen av Telia X, ny Get BoX, sterk vekst i bedriftsmarkedet, mange nye partnere samt seier og tapetsering av pallen i flere eksterne kundeservicepriser.

Sammenslåingen med Get TDC går etter planen, og selskapet lover flere nye overraskelser i tiden fremover. 

– Aktivitetsnivået har vært høyt gjennom hele 2019, og byggingen av det nye sammenslåtte selskapet begynner for alvor å ta form. Vi ser mange spennende kundemuligheter som vi gleder oss til å dele med markedet fremover, sier Vellan, som begynte i jobben så sent som desember i fjor. – Jeg er veldig imponert over alt det gode arbeidet alle folkene våre har gjort i 2019 med integrasjonsarbeidet samt å holde trykk i markedet og fokus på kundene.

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

Totalt sett er de økonomiske resultatene for 2019 bedre på flere områder sammenlignet med 2018. 

– For hele året sett under ett leverer vi solide tall, men underliggende er både inntektssiden og resultatsiden påvirket av en reduksjon i kundebasen på mobil. Samtidig ser vi en liten ARPU-vekst gjennom året og en fin utvikling på bredbåndssiden. De viktigste driverne har vært mobildatabruk, god kostnadskontroll samt synergier fra sammenslåingen med Get TDC hvor vi leverer som planlagt, sier Vellan. – Vi ser optimistisk på 2020, og gleder oss til å utfordre og lansere nye og innovative produkter og tjenester på tvers av teknologier og plattformer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.