LESERINNLEGG: Akseptabel vold mot meninger

Oddvar Ingebrigtsen

Enhver kan melde seg inn i eller sympatisere med en organisasjon. Eller, dersom man er uenig med det organisasjonen står for kan man ta avstand fra MENINGENE.

Av Oddvar Ingebrigtsen, samfunnsdebattant, Bodø

Der er blant annet dette ytringsfriheten går ut på og skal sikre oss: frihet til å mene noe og snakke om det man mener. Om en organisasjon skal kunne snakke om det man mener, er det avhengig av at samfunnet legger til rette for og sikrer denne friheten – slik at andre skal kunne bli orientert, være enige eller uenige. Nå har Norge igjen sviktet.

Les også:  NATO-parlamentarikere møtes på Stortinget

En helt lovlig stand er igjen blitt avlyst på grunn av voldelige angrep fra folk som ikke var enige i budskapet – budskapet andre ikke fikk høre. Disse virkelige demonstrantene laget som vanlig støy for å overdøve slik at interesserte mennesker ikke skulle få anledning til å lytte til budskapet fra den lovlige standen, de kastet stein, flasker, egg og poteter.

Altså; et budskap (man kan være uenig i) var ikke mulig å fremføre og de som kunne lyttet med objektiv interesse ble hindret fra muligheten fordi de ikke ville satse liv og helse for å lytte.Denne gangen var det ‘’Stopp islamiseringen av Norges’’ (SIAN) stand som ble angrepet – en organisasjon som attpåtil og mest av alt ønsker et trygt og harmonisk samfunn. Heldigvis avslører de voldelige demonstrantene seg selv.

Les også:  Ny forskning: Fiskeavskjær kan bedre mental helse

Vi vet også hvor de har sitt tankegods fra. Det kommer fra læreboken deres og fra om lag 220 moskéer bare i Norge, utklekkingsanstaltene som vi er tvunget til å finansiere. Dette er den nye kulturen vi er tvunget til å bygge opp under. Det er VI som skal adlyde, avlyse, trekke oss og tilpasse oss – mens politikere flest og hovedstrømsmediene tar ikke tak og setter til veggs! Overhodet ikke!

Les også:  LESERINNLEGG: Stans nedbyggingen av døgnplasser i psykiatrien

Tvert imot skoleres VI fra barnehagen og skolesystemet til å gi opp – og dette passer utmerket både islam, woke og cancel culture. Dette er undergangen.

Det er VI som skal SVI! Til høsten er det valg. Da gjelder det å stemme på det nå eneste reelle alternativet, Demokratene. Les gjerne hele programmet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.