Alan Walker live streamer sin live opptreden på Spellemann

alan walker

Søndag kveld går Norges største musikkgalla, Spellemann, av stabelen, og en av de største artistene som skal opptre er den norske artisten og Youtube-stjernen Alan Walker. I tillegg til å opptre live skal han også gjøre en unik live stream på sin egen Youtube-kanal med intervjuer etter åpningsshowet.

Dette vil bli tilgjengeliggjort globalt for alle fans og hans over 12 millioner subscribers. Streamen er produsert av United Screens og er et samarbeid med NRK og MER Recordings.

Alan Walker har den største Youtube-kanalen i Norden basert på visninger per måned. Den kjente artisten, DJen og produsenten har fått mer enn 3.5 milliarder visninger på kanalen sin. På søndag skal han opptre i åpningsnummeret på Norges største musikkgalla, hvor han er nominert i to kategorier.

Les også:  MUSIKK: Bel Canto ute med låta "Grass Mint Crisp"

I tillegg skal han for første gang streame opptredenen på sin Youtube-kanal, noe som gjør Spellemann tilgjengelig internasjonalt for hans 12 millioner subscribers. Her skal han også gjøre intervjuer og en aftertalk etter showet.

– Alan gleder seg veldig til ikke å bare skulle åpne showet i år, men også til å kunne tilby en fantastisk live-opplevelse til alle sine fans verden rundt. Seerne vil også få eksklusivt innblikk bak scenen, så husk å tune inn kl. 20:00 på søndag, sier Yonas Aregai fra MER.

Les også:  Ajax hadde flaks: Glimt ute av Conference League

– Vi er ekstremt fornøyd med at Alan Walker skal åpne showet vårt på søndag. Hans internasjonale suksess er helt fantastisk, og det er en glede å få levere Spellemann-opptredenen hans live til alle fans over hele kloden, sier Stian Malme i NRK.

– Vi er veldig glade for å kunne hjelpe Alan Walker, teamet hans og NRK med å nå ut globalt med hans opptreden på Spellemann, for å vise verden hvor bra den norske musikkscenen er. Dette viser hvor langt i forveien ikke bare Alan Walker og teamet hans, men også NRK og Spellemann, har kommet for å føre verden mer sammen gjennom digitalisering, sier Christoffer Söderstjerna i United Screens.

Les også:  MUSIKK: Richard Hawley slipper låta "Two For His Heels"

Streamen vil starte kl. 20:00 på søndag 25. februar på Alan Walker sin Youtube-kanal http://www.youtube.com/alanwalkermusic. NRK kommer til å sende hele showet på TV og på nett.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.