Nordnet lanserte ny iPhone app – Tredoblet ratingen i App Store

iphone app

For en knapp måned siden lanserte Nordnet en ny mobilapp for iPhone. Appen har blitt tatt godt imot av Nordnets kunder, og ratingen i App Store har på kort tid tredoblet seg.

Blant annet har appen fått et helt nytt og forbedret design, innlogging med Touch ID, personlige nyhetsoppdateringer og smarte funksjoner som gjør det enklere å følge utviklingen over forskjellige tidsperioder.

– Vår nye app inneholder flere nye funksjoner som våre kunder har etterspurt, blant annet innlogging med fingeravtrykk og ansiktsgjenkjennelse, og det er gledelig å se at appen har fått en så god mottakelse. Da de første 2500 kundene hadde oppdatert appen tredoblet ratingen seg til 4,3. Vi anser dette som en tydelig bekreftelse på at den oppdaterte appen inneholder de funksjonene og det designet som våre kunder etterspør, sier Anders Skar, Norges sjef i Nordnet.

Les også:  Nesten 1 av 3 ligger søvnløse på grunn av økonomien

Kundene har vært involvert i utviklingen av appen fra starten av, og ambisjonen har vært å skape en moderne app for handel i aksjer og fond med et tydelig og enkelt brukersnitt.

– Vi har jobbet hardt med å forbedre appen vår og ser på dette som første steg i vår nye digitale satsning. For oss har det vært viktigst å fokusere på de mest brukte funksjonene i appen, og jeg mener at vi har skapt en god og oversiktlig app for handel av verdipapir. I appen får du nyheter relatert til dine investeringer og behov, og generelle nyheter om markedet, sier Anders Skar.

Les også:  Brukthandelloven endres: Dette har vi kjempet for i 5 år

Den nye appen er nå tilgjengelig for alle kunder i App Store. Tidligere i sommer ble også appen for Android oppdatert. Denne er tilgjengelig i Google Play.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.