cans christian holte

Nordmenns verdier i utlandet blir nå kjent for Skatteetaten

Skatteetaten mottar opplysninger om bankinnskudd og andre finansielle forhold fra skattemyndigheter i opptil 102 land fra 30. september. Skal du oppgi verdier til Skatteetaten, kan det være avgjørende å ta kontakt nå.... Les mer »
cans christian holte

Mange har innberettet kryptovaluta til Skatteetaten

Ferske tall fra Skatteetaten viser at rundt 8000 nordmenn har rapportert at de har en samlet formue i kryptovaluta på mer enn fem milliarder kroner. Samlet inntekt oppgitt i skattemeldingen for 2017... Les mer »
cans christian holte

Skatteetaten: Stadig færre kjøper svart

Bare hver tiende nordmann har handlet svart de siste to årene, men innenfor renhold og vedlikehold av hus er det en økende tendens til kjøp av svart arbeidskraft. Det viser en spørreundersøkelse... Les mer »
skattemelding

Har du husket å betale restskatten?

En halv million lønnstakere og pensjonister fikk restskatt i første pulje av skatteoppgjøret. Betaler du innen fristen 20. august, unngår du forsinkelsesrenter. 27. juni fikk fire millioner lønnstakere og pensjonister skatteoppgjøret sitt.... Les mer »
email

Skatteetaten advarer: Nytt phishingforsøk med skatteoppgjøret

De siste par ukene er det mange som har mottatt e-post om at «skatt refunderingsbeløp» er klart til utbetaling, eller bare rett og slett en e-post sin sier «Du har fått ny... Les mer »
skattelistene

I dag kommer skattepengene

I dag mottar over 4 millioner lønnstakere og pensjonister skatteoppgjøret. 2,7 millioner får i gjennomsnitt 11.300 kroner igjen på skatten. De 2,7 millioner skattyterne som har skatt til gode, får tilsammen 31... Les mer »
harald

Skatteetaten snur om kvitteringer

Virke er glad for at Skatteetaten snur og trekker kravet om plikt til å skrive ut kvittering når utsalgsstedet har integrert kassasystem. – Mange har uttrykt frustrasjon over dette. Kravet til papirkvitteringer... Les mer »
sommer bryllup

Skatteetaten forenkler bryllupsforberedelsene

Skatteetaten lanserer en ny, digital innloggingstjeneste for prøving av ekteskapsvilkår. Det betyr at par som ønsker å gifte seg, heretter kan logge seg inn via skatteetaten.no, invitere forlover eller vitne til å... Les mer »
sparegris

Slik unngår du skattesmellen

Flere enn 4 av 10 har tatt grep for å unngå restskatt i år. Og allerede nå kan du sørge for å unngå skattesmell neste år. Å få en baksmell på skatten... Les mer »
skattemelding

Er du i rute med skattemeldingen?

Mandag 30. april er frist for å levere skattemeldingen. Husk at du selv er ansvarlig for at opplysningene er riktige. Har du spørsmål, kan du få hjelp fra Skatteetaten. Fem dager før... Les mer »