a-krim bodø

A-krim: Ser til Bodø for å lære mer om arbeidslivskriminalitet

A-krimsenteret i Nordland hadde i slutten av forrige besøk. Den norske modellen for tverretatlig A-krimsamarbeid vekker interesse ut over landegrensene. Rumensk arbeidstilsyn var på studietur hos A-krimsentret i Nordland for å lære... Les mer »
politi

A-krimkontroll i Mo i Rana: Forsøker å omgå lover og regler

A-krimsenteret i Nordland fant arbeidere på jobb uten arbeidstillatelse og flere HMS-brudd da de besøkte byggeplasser i Mo i Rana. A-krimsenteret i Nordland gjennomførte i forrige uke kontroller av store aktører innenfor... Les mer »
cans christian holte

Ny undersøkelse: Det må bli raskt og enkelt å sjekke om en leverandør er seriøs

Nærmere 7 av 10 vil gjerne bruke ekstra tid for å sjekke om en leverandør er seriøs og bidrar til fellesskapet. Men de mener bakgrunnssjekken må være rask og enkel. Nordmenn kjøper... Les mer »
skatteetaten

Fått penger tilbake på skatten?

Skatteoppgjøret er klart for nesten 4 millioner lønnstakere og pensjonister. 2,7 millioner får et gjennomsnittsbeløp på 11.000 kroner igjen på skatten. De 2,7 millioner skattyterne som har skatt til gode, får tilsammen... Les mer »
bedrift skatteetaten

Skattemelding for næringsdrivende: En av tre har allerede levert

Fristen for levering av skattemeldingen nærmer seg. Torsdag 31. mai er siste innleveringsdag. Ni dager før leveringsfristen har en av tre (38 %) næringsdrivende (264 000) allerede levert skattemeldingen. Vær oppmerksom på... Les mer »
barn far

Fødselsattest erstattes av digital bekreftelse

Fødselsattesten, som tidligere ble sendt til nybakte foreldre i posten, er nå erstattet med en digital fødselsbekreftelse i Altinn. Nybakte foreldre mottar en bekreftelse i Altinn på at barnet har blitt registrert... Les mer »
skatteetaten

Skatteetaten: – Husk leveringsfristen i morgen!

Er du i rute med skattemeldingen? I morgen, tirsdag 30. april er siste frist for å levere skattemeldingen. Husk at du selv er ansvarlig for at opplysningene er riktige. 9 av 10... Les mer »
skattemelding

Slik sjekker du skattemeldingen – Steg for steg

Skattemeldingen inneholder mange forhåndsutfylte opplysninger, men den er ikke nødvendigvis ferdig. Du må sjekke om alt stemmer og om det er noe som mangler. Er det første gang du skal sjekke skattemeldingen... Les mer »
Skatteetaten

Skatteetaten og Politiets Fellestjenester skal samarbeide om arbeidslivskriminalitet

Skatteetaten og Politiets Fellestjenester har inngått en samarbeidsavtale. Målet med samarbeidet er å utveksle opplysninger som bidrar til å styrke Politiets Fellestjenesters innsats med å sørge for at politiet har seriøse leverandører... Les mer »
skattemelding

Nå kan du sjekke skattemeldingen for 2018

4,9 millioner får tilgang til skattemeldingen i dag. Husk å sjekke at opplysningene stemmer og fyll ut det som mangler slik at du betaler riktig skatt. Skattemeldingen for lønnstakere, pensjonister og personlig... Les mer »