hund

Tar kampen for et globalt forbud mot å spise hund til Norge

World Dog Alliance (WDA) vil ha Norge med i kampen mot slakting og spising av hund. Den Hong Kong-baserte dyrevernsorganisasjonen mener at et tydelig lovforbud mot å slakte og spise hundekjøtt i... Les mer »
fengsel

LESERINNLEGG: Kriminalomsorg i spill

Det er maktpåliggende at kriminalomsorgen ikke svekkes ytterligere. Nå må den styrkes –for et sikkert samfunn og trygge innbyggere. Noe annet er uansvarlig. Når regjeringen til uken samles til regjeringskonferanse kan den ta... Les mer »
Human Rights Foundation

VIDEO: Oslo Freedom Forum arrangeres i Oslo i mai

The Human Rights Foundation (HRF) arrangerer det 11. årlige Oslo Freedom Forum vil bli holdt i Oslo 27. til 29. mai. Den årlige menneskerettighetskonferansen samler noen av verdens ledende menneskerettighetsaktivister, akademikere, eksperter... Les mer »
politibil

Bodø kommune skal samarbeide med politiet om forebygging

Bodø kommune øker satsingen på rus- og kriminalitetsforebyggende arbeid rettet mot barn og unge. Med ny organisering har kommunen nå fått på plass en egen koordinator som skal jobbe med samordning av... Les mer »
econa

LESERINNLEGG: Sist inn, sist ut?

Mange har opplevd å være den første som må gå fordi de ble sist ansatt. Slik er det ikke lenger. Mange års erfaring i en bedrift holder ikke for å sitte trygt.... Les mer »
nbbl

Avhendingsloven: Eksperiment med folks økonomi

– Regjeringens forslag til endringer i avhendingsloven (tryggere bolighandel) har ikke vært gjennom en vanlig lovprosess, og det er ikke gjort en vurdering av konsekvensene, sier Henning Lauridsen, direktør interessepolitikk og jus... Les mer »
jobbsøknad

Ambita introduserer digital tinglysing for advokatbransjen

Arntzen de Besche er første advokatfirma som tar i bruk digital tinglysing i Norge. Dette betyr at selskapet introduserer vesentlig raskere tinglysing for sine kunder. Løsningen er levert av Ambita. Arntzen de... Les mer »
Foto: Wikimedia/Casta03

NRK lytter til kritikken – Spiller Michael Jackson likevel

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen gjør om på beslutningen om å ta Michael Jacksons musikk ut av spillelister på radio. – Det ble tatt en beslutning i går om å tone ned bruken... Les mer »
skanska

Høyesterett ga oppsagte jobben tilbake – Skanska fikk likevel medhold

De seks arbeidstagerne får beholde jobben etter en dom fra 1. mars i Høyesterett, men Skanska fikk medhold i det prinsipielle i hvordan loven er å forstå. – De seks som gikk... Les mer »
Norsk Folkerettsparti

LESERINNLEGG: Er Norge på vei til å bli en diktaturstat?

Vi reklamerer med at Norge er et godt og trygt land å bo i. Er staten Norge det, eller er vi på god vei til å bli en diktaturstat, der staten Norge... Les mer »