VIDEO: Henningsvær i Lofoten og Ering Braut Haaland i ny reklamefilm

pr-o

Nylig ble det offentliggjort at norske Erling Braut Haaland i fotballklubben Manchester City blir forsidestjerne for det splitter nye fotballspillet EA SPORTS FC 24.

I den forbindelse har EA SPORTS laget en reklamefilm og i reklamen finner vi en vakker perle fra Nordland: vakre Henningsvær i Lofoten.

– Enhver fotballspiller drømmer om å bli forsidestjerne. Jeg er stolt av å spille en så stor rolle i lanseringen av en ny æra av det verdensledende fotballspillet EA SPORTS FC. Den første gangen jeg holdt coveret i egne hender, var min første reaksjon – tenk deg om jeg kunne vist dette til meg selv for ti år siden, sier Erling Haaland.

Les også:  Nå får Sortlandsbrua nytt lys

Etter Haalands historiske «treble»-vinnende sesong med Manchester City, inkludert rekordmange mål scoret i en Premiere League-sesong, skilte han seg ut som det klare valget for å fremme den nye æraen innen EA SPORTSs lange historie. EA SPORTS forsidestjerner har alltid definert toppen av fotball – i virkeligheten og in-game – og Haalands attributter på tvers av avslutning, posisjonering og fysiske egenskaper er intet unntak.

Les også:  LESERINNLEGG: Gratulerer Narvik!
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.