Plantasjen: Julen har tradisjoner, men ingen regler

plantasjen

Snart er julen her, og mange begynner allerede nå å tenke på hvordan de skal pynte til den store høytiden. Fargetema, stort eller lite juletre, eller hvorfor ikke pynte en kaktus i stedet for en julegran? Valgmulighetene er uendelige og det er bare fantasien som setter grenser.

I år har Plantasjen latt Stefan «Trendstefan» Nilsson tolke julen med budskapet «Julen har tradisjoner, men ingen regler». Stefan Nilsson er Sveriges mest kjente trendjeger og medvirker regelmessig i media. Alltid på farten jakter han på nye fenomener innenfor interiør, design, mote, mat og andre ting vi drømmer om.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

Nå har han på oppdrag fra Plantasjen dekorert årets mest trendy juletrær på sin helt personlige måte. Resultatet ble to kreative juletrær. Et juletre dekorert med blomster og planter, og et personlig juletre dekorert med portretter av nære og kjære.

– Julen er blitt en høytid der man unner seg litt ekstra. Ingen begynner for eksempel å slanke seg 1. desember, man unner seg heller god mat og hyggelig samvær. Julen har gått fra å være en høytid med regler til å være full av fantasier og egne tolkninger. Bare det at vi hvert år lager gløgg med forskjellige smaker er spennende, sier Stefan Nilsson.

Les også:  Fjellferie i sommer? Dette må du tenke på

Han fortsetter:

– Hvert år lager jeg et fint juletre, et artig juletre og et juletre fullt av overraskelser. Mitt overraskelsestre fikk jeg i år skape for Plantasjen.

Til juletreet som ble kledd med planter, skapte Stefan en vakker girlander av orkideer. Edelgranen ble også pyntet med miniplanter i form av flere orkideer, sukkulenter og dekorative julekuler. Fargetemaet gikk i vakker lilla. Det andre juletreet ga Stefan et innblikk i sitt personlige fotoalbum, der bilder av nære og kjære ble kombinert med vakre kuler og glitter. Her gikk fargetemaet i klassisk rødt.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

Plantasjen vil med årets kampanje vise at julen har tradisjoner, men ingen regler.

– Begrens deg ikke til avdelingen for julepynt, men se på hele utvalget og la fantasien blomstre, sier Karolina Åhs, markedsdirektør på Plantasjen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.