Erling Haaland forsidestjerne i nye EA SPORTS FC

pr-o

Under gårsdagens globale arrangement i Amsterdam, ble det første produktet under den nye merkevaren EA SPORTS FC – EA SPORTS FC 24 – avduket, med norske Erling Haaland som forsidestjerne. Det nye spillet inkluderer teknologier som HyperMotionV, og introduserer kvinnefotball til Ultimate Team Pitch.

– Enhver fotballspiller drømmer om å bli forsidestjerne. Jeg er stolt av å spille en så stor rolle i lanseringen av en ny æra av det verdensledende fotballspillet EA SPORTS FC. Den første gangen jeg holdt coveret i egne hender, var min første reaksjon – tenk deg om jeg kunne vist dette til meg selv for ti år siden, sier Erling Haaland.

Etter Haalands historiske «treble»-vinnende sesong med Manchester City, inkludert rekordmange mål scoret i en Premiere League-sesong, skilte han seg ut som det klare valget for å fremme den nye æraen innen EA SPORTSs lange historie. EA SPORTS forsidestjerner har alltid definert toppen av fotball – i virkeligheten og in-game – og Haalands attributter på tvers av avslutning, posisjonering og fysiske egenskaper er intet unntak.

Les også:  Sensasjonelt av Isabel Freese i EM i dressurridning

– Jeg håper at dette også kan inspirere den neste generasjonen til å tro på seg selv, og at drømmer kan oppfylles. Det er en ære å ikke bare være på dette coveret, men også på Ultimate Edition coveret sammen med mine illustrerte kolleger og legender av verdensspillet, som Johan Cruffy, Pelé, Zinédine Zidane, Ronaldinho, Didier Drogba og mange flere, sier Haaland.

Electronic Arts viser også frem EA SPORTS FC 24 gameplay-traileren, som viser realisme levert av HyperMotion V, som bruker data fra mer enn 180 profesjonelle kamper i herre- og kvinnespillet for å levere realistiske fotballbevegelser og animasjoner.

– EA SPORTS har definert interaktiv fotball i 30 år, og nå tar vi fansen enda tettere på sporten de elsker gjennom EA SPORTS FC. Dette er det neste kapittelet i vårt mål om å lage fremtidens fotball med fans over alt, og det starter med FC 24. Som leverer utrolig autentisitet kombinert med et massivt sprang innen gameplay-innovasjon. Velkommen til klubben, sier Cam Weber, president hos EA SPORTS.

Les også:  Her er Harald Berg-statuen

Som en del av en større forpliktelse til kvinnefotball, vil EA SPORTS FC 24 bringe sammen menn og kvinners fotball for å spille på den samme banen for første gang. Spillere vil få muligheten til å oppleve de helt nye Ultimate Team-funksjonene, som inkluderer kvinnefotball som en del av Ultimate Team.

– Det å feire sport for alle, er det som fortsetter å drive og inspirere oss. Derfor er vi stolt av å kunne annonsere den mest inkluderende og mangfoldige iterasjonen av spillet så langt. EA SPORTS er stolt av å mestre kvinnespillet virtuelt og fysisk, sier Andrea Hopeland, SVP for merkevare hos EA SPORTS.

EA SPORTS har endret måten folk spiller og nyter fotball på, og nye, banebrytende teknologier vil gi EA SPORTS FC 24 realisme uten sidestykke i hver kamp. EA SPORTS FC inkluderer:

  • HyperMotionV, det største steget fremover innen realisme. Ved bruk av volumetrisk data fra mer enn 180 profesjonelle herre- og kvinnekamper blir rytme og flyt fra reell fotball oversatt og ført inn i spillet. Dette gir bedre refleksjon av den virkelige verdens bevegelser in-game enn noensinne.
  • PlayStyles optimalisert av Opta dimensjonerer idrettsutøvere, og går utover generell rangering for å bringe til live evnene som gjør hver spiller spesiell. Hver PlayStyle gir spillerne unike evner som du kan se og føle at gjør deres måte å spille på mer autentisk.
  • En forbedret Frostbite Engine leverer spillet i naturtro detaljer, og gir et nytt nivå av fordypning gjennom redesignede spillermodeller, jevnere animasjoner og synlige unike egenskaper som gjør hver spiller spesiell. Settene beveger seg nå som materialer i den virkelige verden, reagerer på en spillers steg, skifter når de endrer retning og flyter sammen mens de spiller.
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.