VIDEO: Saksa ute med låta «Lifecoach»

hes

Det unge raphåpet Saksa snublet nylig inn i norsk musikkliv med sin aller første låt på norsk, som raskt ble plukket opp av Urørt på P3, og ikke minst på Tiktok, der hun raskt har blitt en snakkis.

Allrede nå følger hun opp med den nye låta «Lifecoach», en ærlig og dansbar låt om å ikke har noe som helst på stell i livet.

Les også:  Ny spillebok for nordsamiske salmer

Kjøleskapetet er tomt, dørstokkmila er for høy og sakte men sikkert begynner man å innse at muttern kanskje hadde rett….

– Jeg har null oversikt over hvor mange ganger jeg har ligget søvnløs og planlagt hvordan jeg skal gjøre diverse grep for å endelig legge om livet og tenkt: I MORGEN ER DAGEN! For så å våkne opp og ikke endre på en dritt, forteller SAKSA.

Les også:  Avduking av Harald Berg-statuen: - Det er for sent å være beskjeden

– Men i denne låta har jeg altså funnet løsningen på alle mine problemer – en lifecoach til bare ti tusen spenn. Så nå er det bare å lene seg tilbake og vente på at ting ordner seg, ler hun.

Resultatet er en positiv, ironisk, relaterbar og meget dansbar låt, servert av en av de friskeste nye stemmene i norsk hiphop akkurat nå.

Les også:  Bjella slipper albumet "Nysetmåne"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.