VIDEO: Clas Ohlson hedrer alle de som skaper den gode julestemningen

chlas ohlson

I årets julekampanje hedrer Clas Ohlson alle de menneskene som står på og legger ned en ekstra innsatsen for å skape en hyggelig og fin jul. I dag har kampanjefilmene premiere.

I forkant av årets kampanje spurte Clas Ohlson flere hundre av sine kunder i Sverige, Norge og Finland hva julen betyr for dem. Flertallet oppgir at det stort sett er en person blant deres nære venner og familie som utpeker seg og står ekstra på i perioden før jul, for å skape den gode julestemningen.

Les også:  SMB Norge: - Regjeringen tar ikke problemene i næringslivet på alvor

– Det er mange mennesker som fortjener en «takk!» i julen. Det er mye som skal ordnes til jul! Vi ønsker å hedre alle de som går den ekstra mila for å skape den gode julestemningen for sine kjære. Vi kan hjelpe de med å få alt i orden til jul. Enten du pynter, gjør rent, tilbereder julemat, pakker gaver eller prøver å finne den perfekte julegaven, har vi alt du trenger. Med vårt store butikknettverk når de fleste nordmenn oss innen en kjøreradius på 5 – 15 minutter. For de som vil gjøre julehandelen sin på nettet, tilbyr vi raske og fleksible leveringsalternativer, sier Lene Oen, Commercial Manager i Clas Ohlson.

Les også:  Samsung lanserer AI-PC: Galaxy Book4 Edge
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.