Startskudd for arbeidet med en Norges-modell for et seriøst arbeidsliv

Nærings- og fiskeridepartementet

Torsdag 13. januar kl. 09.15 inviterer næringsminister Jan Christian Vestre, arbeids- og inkluderingsminister Hadia Tajik og kunnskapsminister Tonje Brenna til en direktesending som markerer startskuddet for arbeidet med en ny Norges-modell for offentlige anskaffelser og et seriøst arbeidsliv.

– I Hurdalsplattformen slår vi fast at vi vil utarbeide en Norges-modell med nasjonale seriøsitetskrav for alle offentlige anskaffelser. Det er viktig for oss med et tett samarbeid med næringslivet og oppdragsgivere om hvilke krav som bør inngå i en slik modell. Vi vil lytte til deres erfaringer om hvilke krav som har stor effekt i kampen mot arbeidslivskriminalitet, sier næringsminister Jan Christian Vestre.

Les også:  Samordna opptak har åpnet for søking - Nå kan du velge mellom rekordmange studier

Arbeidet med Norges-modellen er en viktig del av regjeringens innsats for å fremme det trygge og seriøse arbeidslivet, og bevare den norske arbeidslivsmodellen. I sendingen vil LO, NHO og KS holde innlegg om partenes syn på arbeidet med Norges-modellen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.