Champions League til Bodø!?

Ja, det er vel ikke akkurat noe de fleste hadde tenkt på før, men nå er det faktisk en realitet, vi får hymnen til Champions League rungende over Aspmyra. Og, jo lenger... Les mer »

Pass på at du er helt trygg og sikker når du spiller på nett

De alle fleste nordmenn er svært «nettvante», men samtidig kan alle og enhver bli usikre på om alt virkelig er i orden med egen nettsikkerhet. Kanskje har du opplevd mistenkelige uttak på... Les mer »
hewlett packard pc

PC i julegave: Mange aner ikke hva de skal kjøpe

HP og Hans-Petter Nygård-Hansen har gått sammen og laget en guide for å hjelpe norske foreldre med å kjøpe riktig pc til barna i årets julegave. PC-en er viktigere og mer i... Les mer »

Lær deg spillereglene i bordspill

Er du glad i å tilbringe tiden sammen med andre, da kan bordspill passe for deg. Dette er en sosial form for spillunderholdning som du kan gjøre sammen med andre. Derimot kan... Les mer »
pr-o

Verdens største spillselskap hyller Lofoten: – Verdens vakreste gaming-opplevelse

I disse dager lanseres det kritikerroste og verdenskjente dataspillet Assassin’s Creed: Valhalla. Norsk historie og natur står sentralt i spillet, noe Ubisoft nå formidler gjennom en svært spektakulær hyllest. Det nylanserte og... Les mer »
handeland

Spennende nyheter fra LEGO og Super Mario

LEGO Super Mario har fått en utrolig flott mottagelse her hjemme og i utlandet. Etter suksessen med Super Mario, har LEGO og Nintendo nå utvidet serien med spennende nye sett som gir... Les mer »
playstation

Måtte dempe seg etter dataspill i Rønvika

En person på en privat adresse i Rønvika i Bodø fikk pålegg om å dempe seg etter å ha drevet på med gaming uten bruk av headsett. Dataspillingen skal ha skjedd natt... Les mer »
playstation

Glimt satser i Eliteserien for FIFA

Flere lag i Eliteserien satser på e-sport, nå etablerer også serieleder Bodø/Glimt sitt eget e-sportslag i fotballspillet FIFA kalt eSerien, opplyser NRK. Mandag ble avtalen signert med e-sportsorganisasjonen SKADE i Mosjøen. Nå... Les mer »

Tips til sommerens beste underholdning

Så er sommeren 2020 på hell og for oss her nord – som knapt har sett temperaturer over 20 celsius – kan det kanskje påstås at det har vært litt stusselig å... Les mer »
Foto: Omaken Sports

Omaken sports i verdenstoppen etter første runde i «Gamer-EM»

Etter to av fire runder i den europeiske finalen i en av de desidert største turneringene i spillet PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, ligger norske Omaken sports på 7. plass. Grunnlegger og Youtuber Joachim «NoobworK»... Les mer »