nfk

Trackmania-feber i Meløy i august

Fylkesrådet bevilger 500 000 kroner til dataspill-event i Meløy. – Trackmania Meløy 2022 er spillets største turnering hittil, og skal ha varighet på en uke. Det er et mål at arrangementet skal... Les mer »
microsoft

Lager Minecraft Pride spill for barn

I dag lanseres en helt ny Minecraft-verden hvor Stortinget blir dekket i regnbuens farger og elever kan lære mer om Kim Friele og opptakten til den første Pride-paraden. Microsoft Norge ønsker å... Les mer »

Gjør dette i stedet for å legge deg på sofaen etter jobb

Det er utrolig fristende å legge seg på sofaen etter jobb, men de aller fleste av oss vet at hvis vi først har lagt oss ned der, så kommer vi ikke opp... Les mer »

Her finner den beste spilleautomatene

Det å spille pengespill på nett er noe mange nordmenn elsker, og dette er det mange grunner til. Og selv om man selvsagt spiller for å vinne, er dette bare en liten... Les mer »
finn

Dette søkte nordmenn etter i 2021

Nok et år med pandemi har gitt utslag på markedsplassene hos FINN. Og hjemmekos, oppussing og Norgesferie er noe av det som har preget det siste året. – Det er ikke overraskende... Les mer »

De beste appene for idrettsutøvere som ønsker å overvåke og forbedre prestasjonen

Det finnes alltid rom for forbedringer i idrettsverdenen. Idrettsutøvere bør hele tiden overvåke sine prestasjoner slik at de kan forbedre sine personlige rekorder og også isolere spesifikke ting de gjør for å... Les mer »
kake dessert

Nesten 1,5 millioner nordmenn har gitt noe brukt til jul

Stadig flere nordmenn ønsker å både gi og få noe brukt til jul. Ferske tall fra en undersøkelse gjort av Norstat for FINN, viser at en av tre nordmenn over 18 år... Les mer »

Nordmenn foretrekker nettbasert ferdsel etter koronapandemien

Til tross for at pandemien mer eller mindre viser sin bortgang, så er det noen ting som sitter igjen hos oss alle. vår atferd vil sannsynlig vis endres stort, og det er... Les mer »
nfk

Stormen samiske senter i Bodø lanserer New Amigos på lulesamisk!

Fylkesrådet bevilger 200 000 kroner til ferdigstilling og produksjon av Stormen samiske senter i Bodø sitt prosjekt brettspillet New Amigos på lulesamisk. – Det er viktig å tilrettelegge for utvikling av ulike læringsverktøy... Les mer »

Mulig kommende regulering av betting-operatører i Norge

Norge har hatt stadig endrede lover og regler rundt gambling i Norge. Før kunne man spille på spilleautomater overalt og så mye man ville. Nå er nesten alt som gjøres fysisk i... Les mer »