finn

Dette søkte nordmenn etter i 2021

Nok et år med pandemi har gitt utslag på markedsplassene hos FINN. Og hjemmekos, oppussing og Norgesferie er noe av det som har preget det siste året. – Det er ikke overraskende... Les mer »

De beste appene for idrettsutøvere som ønsker å overvåke og forbedre prestasjonen

Det finnes alltid rom for forbedringer i idrettsverdenen. Idrettsutøvere bør hele tiden overvåke sine prestasjoner slik at de kan forbedre sine personlige rekorder og også isolere spesifikke ting de gjør for å... Les mer »
kake dessert

Nesten 1,5 millioner nordmenn har gitt noe brukt til jul

Stadig flere nordmenn ønsker å både gi og få noe brukt til jul. Ferske tall fra en undersøkelse gjort av Norstat for FINN, viser at en av tre nordmenn over 18 år... Les mer »

Nordmenn foretrekker nettbasert ferdsel etter koronapandemien

Til tross for at pandemien mer eller mindre viser sin bortgang, så er det noen ting som sitter igjen hos oss alle. vår atferd vil sannsynlig vis endres stort, og det er... Les mer »
nfk

Stormen samiske senter i Bodø lanserer New Amigos på lulesamisk!

Fylkesrådet bevilger 200 000 kroner til ferdigstilling og produksjon av Stormen samiske senter i Bodø sitt prosjekt brettspillet New Amigos på lulesamisk. – Det er viktig å tilrettelegge for utvikling av ulike læringsverktøy... Les mer »

Mulig kommende regulering av betting-operatører i Norge

Norge har hatt stadig endrede lover og regler rundt gambling i Norge. Før kunne man spille på spilleautomater overalt og så mye man ville. Nå er nesten alt som gjøres fysisk i... Les mer »
Flåklypa Grand Prix

Årets julegave og årets spill: Flåklypa Grand Prix

Under gårsdagens store galla hos Elektronikkbransjen hvor de kårer årets produkt 2021/2022 innen flere kategorier, stakk spillet om Flåklypa Grand Prix av med to priser: Årets julegave og årets spillprodukt På samme... Les mer »

Happn lister opp: Sensommer-dater til under 100-lappen

Dyre middager og aktiviteter er ofte en enkel utvei når man skal planlegge sin første date. Å imponere på daten kan være koselig, men til slutt får som regel lommeboken lide. Trenger... Les mer »
fotball

Junkeren blant opprykksfavorittene

Etter svært lang ventetid er det endelig klart for seriestart i 3.divisjon. Og skal man tro NordicBet kan ventetiden være verdt det for alle som heier på Junkeren. Laget er nemlig utpekt... Les mer »

Ny flyplass, nye ruter – og kanskje enda flere tilreisende fans på Aspmyra?

Norge er et langstrakt land, og i mange tilfeller er reise eller transport med fly det eneste realistiske alternativet. Bodø er for så vidt greit tilknyttet sørligere destinasjoner i landet via både... Les mer »