nord universitet

Nord universitet i Bodø: Ny app gjør språklæring for barn til en lek

Alt barn trenger for å lære nye språk, er å lytte og etterape lyder og ord. Nå lanseres den unike språk-appen Moka Mera i Norge, deriblant på ukrainsk. 13 språk, to snille... Les mer »
badminton

Åpent hus i Ørneshallen

Fredag 4. november er det åpent hus i Ørneshallen, opplyser Meløy kommune. I samarbeid med lag og foreninger blir det en rekke ulike aktiviteter for hele familien. Her er aktivitetene som arrangeres:... Les mer »
Burger King

Nå får du Call of Duty-innhold på Burger King i Bodø

Burger King samarbeider med Call of Duty og lanserer innhold in-game. Det nye samarbeidet gir Burger Kings gjester på City Nord i Bodø tilgang til et Operator Skin i spillet og én... Les mer »
pr-o

VIDEO: Hyller norske utøvere i VM i League of Legends

I årets verdensmesterskap i League of Legends, populært kalt Worlds, deltar hele seks nordiske utøvere. I den forbindelse har Riot Games laget en episk hypevideo hvor fans fra hele Norden, inkludert Norge,... Les mer »
nfk

Trackmania-feber i Meløy i august

Fylkesrådet bevilger 500 000 kroner til dataspill-event i Meløy. – Trackmania Meløy 2022 er spillets største turnering hittil, og skal ha varighet på en uke. Det er et mål at arrangementet skal... Les mer »
microsoft

Lager Minecraft Pride spill for barn

I dag lanseres en helt ny Minecraft-verden hvor Stortinget blir dekket i regnbuens farger og elever kan lære mer om Kim Friele og opptakten til den første Pride-paraden. Microsoft Norge ønsker å... Les mer »

Gjør dette i stedet for å legge deg på sofaen etter jobb

Det er utrolig fristende å legge seg på sofaen etter jobb, men de aller fleste av oss vet at hvis vi først har lagt oss ned der, så kommer vi ikke opp... Les mer »

Her finner den beste spilleautomatene

Det å spille pengespill på nett er noe mange nordmenn elsker, og dette er det mange grunner til. Og selv om man selvsagt spiller for å vinne, er dette bare en liten... Les mer »
finn

Dette søkte nordmenn etter i 2021

Nok et år med pandemi har gitt utslag på markedsplassene hos FINN. Og hjemmekos, oppussing og Norgesferie er noe av det som har preget det siste året. – Det er ikke overraskende... Les mer »

De beste appene for idrettsutøvere som ønsker å overvåke og forbedre prestasjonen

Det finnes alltid rom for forbedringer i idrettsverdenen. Idrettsutøvere bør hele tiden overvåke sine prestasjoner slik at de kan forbedre sine personlige rekorder og også isolere spesifikke ting de gjør for å... Les mer »