glimt

Bodø/Glimt fikk besøk av Sarpsborg 08 lørdag kveld for en fotballkamp i Eliteserien. Over 5000 tilskuere møtte opp på Aspmyra i flott sommervær.

Glimt startet med Haikin, Sampsted, Larsen, Høibråten, Wembangomo, Vetlesen, Hagen, Saltnes, Mvuka, Espejord og Solbakken.

Sarpsborg 08 startet knallsterkt, bare ett minutt inn i kampen scorer Steffen Lie Skålevik 0-1- for Sarpsborg 08. Men halvveis ut i første omgang setter Hugo Vetlesen inn 1-1 for Glimt.

Glimt styrer mye av kampen etter dette og så setter Ulrik Saltnes 2-1 for Glimt som er stillingen til pause.

Etter pausen trykker Glimt på og så setter Victor Boniface inn 3-1 for Glimt. Glimt kontrollerer kampen, men Sarpsborg 08 har et par farlige sjanser.

Så scorer Sarpsborg 08, men dommeren annulerer. Istedenfor blir det straffe for Glimt som Boniface setter inn. Dermed er det 4-1 til Glimt.

– Vi slipper inn etter 30 sekunder, men vinner 4-1. Det er en god prestasjon av laget, sier Boniface til Discovery+.