tribune publikum

VIDEO: Gull for Glimt i Eliteserien

Bodø/Glimt besøkte Mjøndalen på Consto Arena søndag kveld i en avgjørende kamp. Med seier kunne Glimt vinne Eliteserien for andre gang på rad etter å ha vunnet ifjor, for Mjøndalen handlet det... Les mer »
glimt

Storklubb skal ha tilbudt Glimt 10 millioner for Fredrik Bjørkan

Bodø/Glimt skal ha mottatt et bud på over 10 millioner kroner for spilleren Fredrik Bjørkan av en nederlandsk eliteserieklubb, opplyser Eurosport. – Det stemmer ikke. Det foreligger ikke, og har ikke kommet... Les mer »
aspmyra

VIDEO: Glimt vant over Mjøndalen på Aspmyra

Bodø/Glimt tok imot Mjøndalen på hjemmebanen Aspmyra søndag kveld. Glimt kontrollerte store deler av kampen, men hadde ikke så mange målsjanser. I første omgang klarte Sondre Sørli å sette inn ballen for... Les mer »
rikstv

Strim og RiksTV utvider samarbeidet med Discovery

Strømmetjenesten Strim og RiksTV har inngått en avtale med Discovery om å utvide samarbeidet med Eurosport, nye mat- og reisekanaler og flere drama- og dokumentarepisoder i Strim. Den norske strømmetjenesten Strim eies... Les mer »
iphone

Telia og Discovery enige om ny avtale

Partene er enige om en ny distribusjonsavtale som igjen sikrer norske GET-kunder tilgang til TVNorge, Eurosport og 12 andre Discovery-kanaler. Etter hvert vil også GET kunne tilby Discoverys strømmetjeneste Dplay til sine... Les mer »