glimt

Glimt vant overlegent borte mot Sarpsborg 08

Bodø/Glimt besøkte Sarpsborg 08 fredag kveld for et oppgjør i Eliteserien. Glimt starter med press på hjemmelaget, men Sarpsborg er også farlige i flere situasjoner. Så begynner Glimt å få tett med... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt vant over Sarpsborg 08 på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av Sarpsborg 08 lørdag kveld for en fotballkamp i Eliteserien. Over 5000 tilskuere møtte opp på Aspmyra i flott sommervær. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Larsen, Høibråten, Wembangomo, Vetlesen,... Les mer »
aspmyra

Glimt spilte uavgjort mot Strømsgodset på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av Strømsgodset i den 8. runden i Eliteserien onsdag kveld. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Høibråten, Wembangomo, Vetlesen, Hagen, Saltnes, Sørli, Espejord og Pellegrino. Amahl Pellegrino setter inn... Les mer »
fotball kunstgress

VIDEO: Uavgjort mellom Glimt og TIL på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av Tromsø på Aspmyra mandag kveld i det som ofte kalles «Slaget on Nord-Norge». Lagene gikk ut på Apsmyra til en utsolgt stadion i oppgjøret i Eliteserien. Tromsø førte... Les mer »
Foto: Discovery+

Markerer 50-årsjubileum: Adam Schjølberg fra Bodø er viktig bidragsyter

I år er det 50 år siden straffelovens paragraf 213 ble opphevet, og det ikke lenger var straffbart å leve som homofil i Norge. Det var et banebrytende steg tatt i den... Les mer »
Foto: Wikipedia/Bodø kommune

VIDEO: Glimt utklasset Vålerenga på Aspmyra

Bodø/Glimt fikk besøk av Vålerenga på Aspmyra mandag kveld i et oppgjør i Eliteserien. VIF startet best med et trykk på Glimt, men Glimt fikk fort kontroll på gjestene og det ble... Les mer »
Beijing 2022

Norske OL-favoritter sendes direkte på TVNorge

De største OL-øvelsene sett med norske øyne blir sendt direkte på TVNorge under vinterens OL i Beijing, som starter offisielt førstkommende helg 5. februar. Det gjelder blant annet langrenn, kombinert, skiskyting, hopp... Les mer »
tribune publikum

VIDEO: Gull for Glimt i Eliteserien

Bodø/Glimt besøkte Mjøndalen på Consto Arena søndag kveld i en avgjørende kamp. Med seier kunne Glimt vinne Eliteserien for andre gang på rad etter å ha vunnet ifjor, for Mjøndalen handlet det... Les mer »
glimt

Storklubb skal ha tilbudt Glimt 10 millioner for Fredrik Bjørkan

Bodø/Glimt skal ha mottatt et bud på over 10 millioner kroner for spilleren Fredrik Bjørkan av en nederlandsk eliteserieklubb, opplyser Eurosport. – Det stemmer ikke. Det foreligger ikke, og har ikke kommet... Les mer »
aspmyra

VIDEO: Glimt vant over Mjøndalen på Aspmyra

Bodø/Glimt tok imot Mjøndalen på hjemmebanen Aspmyra søndag kveld. Glimt kontrollerte store deler av kampen, men hadde ikke så mange målsjanser. I første omgang klarte Sondre Sørli å sette inn ballen for... Les mer »