VIDEO: Glimt vant over Viking på Aspmyra i vill fotballkamp

glimt champions league

Bodø/Glimt fikk besøk av Viking på Aspmyra søndag kveld for en viktig kamp for sølvplassen i Eliteserien og var avhengige av å vinne. I forkant av kampen var det kjent at keeper Nikita Haikin var på vei ut av laget.

Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Høibråten, Sery Larsen, Vetlesen, Berg, Grønbæk, Solbakken, Espejord og Pellegrino.

Etter bare fem minutter kjemper «Pelle» inn 1-0 for Glimt. Men etter 15 minutter svarer Viking og Daniel Karslbakk setter inn 1-1 for Viking. Men bare minutter etter setter Hugo Vetlesen inn 2-1 for Glimt.

Les også:  Glimt: Går mot løsning for tomt til ny storstue

Igjen svarer Viking og Kristoffer Løkberg scorer, stillingen blir 2-2 som også er stillingen til pause.

Etter pausen setter Keving Kabran inn to mål med noen minutters mellomrom for Viking og stillingen er 2-4 til Viking. Mange trodde sikkert det var kjørt for Glimt, men de helgule startet en vill snuoperasjon.

Etter 70 minutter setter Runar Espejord inn 3-4 for Glimt. Bare 10 minutter etter scorer Albert Grønbæk og stillingen er 4-4. og bare minutter før slutt scorer Hugo Vetlesen sitt andre for dagen og stillingen blir til slutt 5-4 til Glimt i den ville fotballkampen.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

– Det testet hele følelsesregisteret i dag. Viking skal ikke score fire mål på oss. Det er absurd at vi scorer fem mål, sa Vetlesen til Discovery etter kampen.

For Glimt-spiller Ola Solbakken går kontrakten snart ut, og denne kampen kan ha vært hans siste i gul drakt.

– Det blir nok siste kampen min her. Hundre prosent sikkert er det ikke, men ganske sikkert. Det er trist. Jeg vet ikke hva jeg skal si, sa Solbakken til NRK.

Les også:  En revolusjonerende måte å trene turn og akrobatikk på
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.