Norske Emilie Tømmerberg i designsamarbeid med Ellos

ellos

Influencer, blogger og content creator Emilie Tømmerberg fra Bergen er profilen bak Ellos’ siste designsamarbeid. Sammen leverer de en gnistrende festkolleksjon som får oss til å lengte etter sesongens høytid og festligheter.

Akkurat i tide til festenes høysesong leverer Ellos ytterligere et spennende designsamarbeid – denne gangen med Emilie Tømmerberg. En gnistrende, glitrende samling kjoler blandes med stilrene og enklere plagg.

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

– Jeg elsker feminine silhuetter, og det føles som denne kolleksjonen hyller nettopp det. Sammen med paljetter er det en perfekt kombo – enkelt å kle både opp og ned. Vi har også plagg med herlige draperinger som faller pent, sier Emilie Tømmerberg om kolleksjonen.

Emilies stilsikre fingerspissfølelse gjør det enkelt å finne noe for de som lengter etter å pynte seg skikkelig – og de som er mer komfortabel i noe nedtonet og stilrent, finner også alternativer. Her er det både kjoler til å legge under juletreet og kjoler til å bruke selv. Så skal du på julebord, nyttårsfest eller vil gi bort en ordentlig fin gave, bør du sjekke denne kolleksjonen!

Les også:  Smarte råd til katteeiere i ferien

– Vi ville ta inn en profil som føltes åpenbar til en festkolleksjon for jul og nyttår – Emilie Tømmerberg er en perfekt match! Paljettene, skjæringene og draperingene får i alle fall oss til å lengte etter festenes høysesong, og vi er så glade for å endelig kunne presentere resultatet, sier Karin Verdoes, designsjef på Ellos Fashion.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.