Føl bassen med Sony EXTRA BASS-serien hodetelefoner

sony

Nå får du støykansellering, støtte for stemmeassistent og opp mot 30 timers batteritid, alt i tillegg til EXTRA BASS på de nye trådløse hodetelefonene WH-XB900N.

I dag annonserer Sony et kraftfullt tillegg til utvalget dedikert til å levere ekstra dyp bass. De støykansellerende hodetelefonene WH-XB900N gjør det enklere for musikkelskere å nyte favorittmusikken deres hvor som helst, når som helst, og med et kraftfullt lydbilde med på kjøpet. 

Les også:  LESERINNLEGG: Bibliotek = bolyst

Ved hjelp av den digitale støykanselleringen vil du med WH-XB900N utelukke alle lyder fra omgivelsene, slik at du selv kan høre bassen og detaljene fra musikken din. I de tilfellene der man faktisk trenger å høre omgivelsene kan man enkelt ta i bruk funksjonen «quick attention». Ved å berøre høyre øreklokke vil volumet på musikken avta, og gjøre det mulig å høre både omgivelser, stemmer og samtaler rundt deg. 

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Videre kan den samme berøringsteknologien gjøre at du enkelt kan stoppe, spille, spille forrige sang, neste sang eller justere volumet, kun ved å berøre øreklokkene. 

Hodetelefonene gir deg en batteritid opp mot 30 timer. I tillegg kommer de med en funksjon for hurtiglading, som gir deg opp mot en times batteritid etter en ladetid på kun ti minutter. 

Hodetelefonene er optimalisert for Google Assistant, Amazon Alexa og den integrerte stemmeassistenten på telefonene din, slik som Siri. Dette gir deg muligheten til en smartere, enklere og stemmekontrollert opplevelse. Her er det bare å trykke inn knappen, for så å spørre din foretrukne assistent om å spille av den musikken du måtte ønske.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.