Johannes Høsflot Klæbo lanserer egen rulleski

idt

OL-vinner Johannes Høsflot Klæbo lanserer egen rulleskikolleksjon sammen med den helnorske innovasjonsbedriften IDT.

– Rulleski er et av de viktigst treningsredskapene vi som langrennsløpere bruker. IDTs ski er allerede best på teknologi, og sammen skal vi utvikle oss videre, sier Johannes Høsflot Klæbo.

Innovasjonsbedriften IDT Solutions er fra før eksklusiv leverandør av rulleski til det norske langrennslandslaget, og Johannes er allerede klar med første rulleskimodell i det som skal bli en egen Klæbo-kolleksjon.

Les også:  Bodømarka har nå perfekte skiløyper

– Ikke overraskende er den første utgaven blitt rosa, smiler Klæbo – som likevel er mer opptatt av kvalitetene inne i rulleskiene enn utseende.

– Vi jobber fortløpende med å utvikle rulleski som oppfører seg så likt som en normal langrennski. Samtidig skal de være trygge å gå på for både barn og voksne. Sikkerhet vil stå alltid i høysete når vi snakker om rulleski, understreker Klæbo.

Les også:  Politiet sikrer Aspmyra under Bodø/Glimt – Lugano

– IDT er en innovasjonsbedrift, og Johannes har i en alder av 21 år allerede sørget for å videreutvikle langrennssporten. Vi har snakket sammen i lang tid, og er veldig trygge på at vårt felles mål om utvikling vil gi ytterligere fremgang både for Johannes og oss, sier markedssjef i IDT, Morten Iversbakken.

Første modell av Johannes Høsflot Klæbos rulleskikolleksjon er i salg gjennom IDTs webshop fra 22. mai.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.