Sonans åpner dørene også i helger

utdanning

Et par uker før studiestart merker Sonans Utdanning stor pågang av privatister som søker rådgivning. Nå åpner skolene dørene også i helger.

– Nytt nå er at vi også åpner for rådgivning i helger. Da kan man få gratis rådgivning ved alle våre 11 privatistskoler og nettstudier. Dette gjør vi for å møte etterspørselen, samtidig som det blir mer fleksibelt for privatistene, sier kommersiell direktør i Sonans, Marit Aamold.

Et par uker før skolestart merker Sonans Utdanning stor pågang av privatister som søker rådgivning.

– Flere av de som kommer til oss ønsker generell studiekompetanse eller tar fag de tidligere ikke har hatt på videregående. Det er enten for å få spesiell studiekompetanse eller for å samle poeng for å stille sterkere ved neste opptak, forklarer Aamold.

Les også:  Streiken i Mattilsynet: – En potensiell tragedie

Hva kan man få hjelp til?
Sonans har over 25 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Som privatist ved Sonans kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen (for de som er minimum 23 år når de søker utdanning).

– Rådgiveren vil kunne finne ut hva som er riktig for hver enkelt. Rådgiveren kan hjelpe med å med å finne ut både hva man bør gjøre – og hvordan. Sammen ser man på hvilke fagkombinasjoner som må til for å nå hver enkelts mål, og hvordan timeplanen blir seende ut.

Les også:  Ikke streik: Enighet mellom Norwegian og pilotforeningen

Tilgjengelige rådgivningstimer ser man i bookingskjemaet på sonans.no. Det er også mulig å få en drop in-time ved samtlige skoler. Rådgivningen er gratis og uforpliktende.

– Passer det ikke å ta en rådgivningstime på én av våre skoler, kan man også få rådgivning digitalt, eller via telefon.

Fortsatt ledige plasser
Sonans har 11 privatistskoler fordelt over hele Norge, og tilbyr i tillegg privatistfag som nettstudier. Studiestart er i slutten av august, og man kan søke helt frem til studiestart.
Sonans har over 25 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Som privatist ved Sonans kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse.

Les også:  Streikefare i Avinor fra onsdag

– Det er fortsatt ledige plasser, men det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg en plass hos oss, sier Aamold.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.