Glimt vant overlegent borte mot Sarpsborg 08

glimt

Bodø/Glimt besøkte Sarpsborg 08 fredag kveld for et oppgjør i Eliteserien. Glimt starter med press på hjemmelaget, men Sarpsborg er også farlige i flere situasjoner.

Så begynner Glimt å få tett med målsjanser men får ikke ballen i mål. Istedenfor er det hjemmelaget som får en gedigen målsjanse. På tampen av første omgang setter Hugo Vetlesen inn 0-1 for Glimt. Og rett etterpå setter Amahl Pellegrino inn 0-2 for Bodø-guttene, før dommeren blåser av for pause.

Sarpsborg 08 starter friskt i begynnelsen av andre omgang før kampen senker tempoet noe. Men så begynner Glimt presset igjen og det hagler med målsjanser og Lars-Jørgen Salvesen setter inn 0-3 for Glimt.

Med denne scoringen begynner Glimt-fansen i Sarpsborg med supporter-sanger og stemningen øker på stadion. Så kommer Sarpsborg på angrep og Tobias Heintz setter inn 1-3 for hjemmelaget.

Men optimismen blir kortvarig for Pellegrino setter inn 1-4 for Glimt og setter punktum for kampen 5 minutter før full tid.

Dette er den 6. strake seieren i Eliteserien i år.

– Jeg synes vi må se det store bildet. Vi spilte kamp for tre dager siden, jeg synes vi viser at kulturen i Glimt er på vei tilbake. Denne kampen er tung for oss, vi må helt ned i kjelleren, sier trener Knutsen til Discovery+.