Snekkerpappaen Marius Skålvoll gifter seg 13. august i Bodø: Sier JA i Blåkläder!

Blåkläder

Han elsker to ting, hobbysnekkeren Marius Skålvoll, kjent fra Eventyrlig Oppussing og som @snekkerpappaen på Instagram: familien sin og oppussing. Hva er vel da mer naturlig enn å bære en skreddersydd dress fra Blåkläder i eget bryllup?

Da Marius Skålvoll (36) og samboeren Marie Elsfjordstrand Osbak begynte å legge planer for bryllupet sitt som finner sted lørdag 13. august i Bodin kirke i Bodøsjøen, spøkte Marie om at hennes kommende mann burde gifte seg i arbeidsklær, ettersom han bruker det hver eneste dag. 

Marie la forslaget frem for Blåkläder ved anledning – fortsatt som en spøk. Men Blåkläder var med på ideen, og kastet seg raskt rundt for å se hvordan oppgaven kunne løses. 

Les også:  1 av 4 har ikke råd til oppgraderinger hjemme

– Jeg tenkte at det kunne være annerledes og ganske kult – og ikke minst veldig ekte, ettersom arbeidsklær fra Blåkläder spiller en stor rolle i Marius’ hverdag forøvrig. Men jeg hadde jo ingen anelse om at det faktisk kunne la seg gjøre, ler Osbak.

Ikke overraskende, så inngår bryllupsantrekk normalt ikke i Blåkläders sortiment. Men etter å ha hørt Skålvolls idé, sørget arbeidstøy-giganten for at en skredder kastet seg over oppgaven, og omgjorde stoffet de bruker i sine Chinos-bukser til en dress brudgommen kan bære med stolthet på den store dagen.

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø

– Det er utrolig kult at Blåkläder tente på ideen, og at de kastet seg rundt på den måten de gjorde. Det føles absolutt riktig å skulle si «ja» til Marie i det antrekket, smiler Skålvoll.

Skålvoll, som opprinnelig er politimann, har gjort seg bemerket i TV-programmet «Eventyrlig Oppussing» samt på Instagram med kontoen @snekkerpappaen, hvor han gjennom ulike glimt fra hverdagen deler inspirasjon og tips innen oppussing med sine snart 40.000 følgere. Nå tar Skålvoll en pause fra jobben som politi ut året for å fokusere på egne prosjekter. 

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

– Fra 1. september og ut året blir det en litt annerledes hverdag, hvor jeg kan fokusere enda mer på prosjekter knyttet til @snekkerpappaen. I tillegg skal vi bygge ut hjemme, som er et stort prosjekt. Livet har gått i ett ganske lenge nå, så det blir godt å få hodet litt over vannet. Jeg gleder meg! sier Skålvoll.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.