Thon Hotels gjenåpner flere hoteller

thon hotels

– I dag gjenåpner vi syv hoteller som ligger i sommerbyer, storbyer og på fjellet, sier konserndirektør i Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

15. juni åpner følgende Thon-hoteller:

Thon Hotel Tønsberg Brygge
Thon Hotel Fosnavåg
Thon Hotel Skeikampen
Thon Hotel Nidaros i Trondheim
Thon Hotel Gyldenløve i Oslo
Thon Hotel Orion i Bergen
Thon Hotel Stavanger

– At nordmenn velger norgesferie er viktig for å få norsk reiseliv på rett vei igjen. Vi håper på flere rombestillinger nå som sommerferien nærmer seg. I dag åpner vi ytterligere hoteller i Tønsberg, Trondheim, Bergen, Fosnavåg, Stavanger, Oslo og på Skeikampen. Enten man vil feriere ved kysten, i byen eller til fjells så har vi hotellovernatting å tilby over hele Norge, sier Thorvaldsen.

Les også:  Hotelldirektør i Svolvær vil forby utleietjenesten Airbnb

Enkelte Thon-hoteller har vært midlertidig stengt på grunn av lavt belegg under koronakrisen.

– Det har vært en ekstraordinær og krevende tid for alle som er ansatt innen hotell, servering og reiselivsnæringen. Vi er opptatt av sikkerheten til både gjester og våre ansatte, og vi har gode rutiner for smittevern på plass. På grunn av koronasituasjonen gir vi også full fleksibilitet på bestillinger i sommer. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Norges beste hotellkjede, sier Morten Thorvaldsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.