Revansj for Glimt over Lillestrøm

glimt

Glimt gikk på et tap i semifinalen i cupen mot Lillestrøm, og søndag kveld var det duket for revansj på Åråsen. Og revansje ble det.

Lillestrøm startet sterkt med trykk mot Glimt og de helgule var heldige ved flere anledninger. Utover i første omgang fikk Glimt etablert spillet sitt og LSK slet med å holde unna. Men det ble målløst etter første omgang.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

Det lå scoringer i luften foran andre omgang, og det gikk ikke lang tid før det ble nettkjenning. Faris Pemi headet inn 0-1 for Glimt. Rett etterpå satte Akor Adams inn 1-1 for Lillestrøm.

Enklete har spurt om Glimt har et spiss-problem, men Faris Pemi svarte på det spørsmålet med å sette inn vinnermålet og det var plutselig 1-2 for Glimt. Og det var velfortjent for Glimt var tydeligvis sugne på revansje.

Les også:  Fotball-EM: Nå tar gressklipperen måldans!

Og Faris fikk skryt av Glimt-treneren etter kampen:

– Faris har jobbet utrolig hardt over langt tid. Han er utrolig dedikert, så at at han får de scoringene i dag er veldig fortjent. Han er en ordentlig kraftpakke. Dette var utrolig deilig for han, sier Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen til Discovery.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.